Sakın gitmeyin ben gittim resmen paramı ziyan etti 9 yumurta ile bana aşılama yaptı ki bu bir suçmuş en fazla iki yumurta ile aşılama yapılırmış iç kanama geçirebilirmişim yada daha kötü şeyler olabilirmiş hamile kalsam kesinlikle tavsiye etmiyorumArkadaslar merabaa. Kayseride kadın doğum uzmanı zeki yılmaz duyan bilen var mı? Nasl doktor
Teşekkürler canm. Düzgün doktor bulmak cok zor ciddenSakın gitmeyin ben gittim resmen paramı ziyan etti 9 yumurta ile bana aşılama yaptı ki bu bir suçmuş en fazla iki yumurta ile aşılama yapılırmış iç kanama geçirebilirmişim yada daha kötü şeyler olabilirmiş hamile kalsam kesinlikle tavsiye etmiyorum
Valla ben yandım kimse yanmasın ben simdi gökalp önere gidiyorum ama sonuç ne olacak bakalımTeşekkürler canm. Düzgün doktor bulmak cok zor cidden
Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın inş canmmValla ben yandım kimse yanmasın ben simdi gökalp önere gidiyorum ama sonuç ne olacak bakalım
Amin canım hiç birimizin çıkarmasın inşallah yaşayan bilirRabbim emeklerini boşa cıkartmasın inş canmm
Ben gökalp beyden çok memnun kaldım. yoğun olduğundan beklemeli oluyor ama çok ilgili bir hekim. inşallah sizinde sonucunuz güzel olur.Valla ben yandım kimse yanmasın ben simdi gökalp önere gidiyorum ama sonuç ne olacak bakalım
Hamile kaldım ama kalbi durdu o yüzden bir ay sonra tekrar transfer olcamBen gökalp beyden çok memnun kaldım. yoğun olduğundan beklemeli oluyor ama çok ilgili bir hekim. inşallah sizinde sonucunuz güzel olur.
bende gökalp beyde tedavi gördüm fakat hiç sonuç alamadım. tabıkı anne olmak takdırı ilahı ama tıbbı acıdan da neden olmadıgının somut delillerini net sekılde acıklamalı idi . sunny life acıklamanız eklam kokan hareketlerden !!! insanların umutları hayalleri ve hayatları bu kadar ucuz değil, karsınızda arastırmasını bılmeyen cahıl ınsan kıtlesi de yok! burdan herkese tavsıyem reklamlarda doktor secmeyın gidip muayene olup görüşleri birleştirip hekım secımınızı ona göre yapınValla ben yandım kimse yanmasın ben simdi gökalp önere gidiyorum ama sonuç ne olacak bakalım
İnanın bir güzel güldüm Allah razı olsun moralim yerine geldibende gökalp beyde tedavi gördüm fakat hiç sonuç alamadım. tabıkı anne olmak takdırı ilahı ama tıbbı acıdan da neden olmadıgının somut delillerini net sekılde acıklamalı idi . sunny life acıklamanız eklam kokan hareketlerden !!! insanların umutları hayalleri ve hayatları bu kadar ucuz değil, karsınızda arastırmasını bılmeyen cahıl ınsan kıtlesi de yok! burdan herkese tavsıyem reklamlarda doktor secmeyın gidip muayene olup görüşleri birleştirip hekım secımınızı ona göre yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?