Kayseri

yakut1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
772
1.186
43
Arkadaslar merabaa. Kayseride kadın doğum uzmanı zeki yılmaz duyan bilen var mı? Nasl doktor

Riskli gebeliklerle ilgilendiğini biliyorum ben hiç gitmedim ama giden bir arkadaşım vardı memnundu.Baya oldu oğlu 4 yaşında şuan.Erciyes kartal hastanesindeydi galiba ozaman

Riskli gebeliklerle ilgilendiğini biliyorum ben hiç gitmedim ama giden bir arkadaşım vardı memnundu.Baya oldu oğlu 4 yaşında şuan.Erciyes kartal hastanesindeydi galiba ozaman

Arkadaslar merabaa. Kayseride kadın doğum uzmanı zeki yılmaz duyan bilen var mı? Nasl doktor
Sakın gitmeyin ben gittim resmen paramı ziyan etti 9 yumurta ile bana aşılama yaptı ki bu bir suçmuş en fazla iki yumurta ile aşılama yapılırmış iç kanama geçirebilirmişim yada daha kötü şeyler olabilirmiş hamile kalsam kesinlikle tavsiye etmiyorum

Sakın gitmeyin ben gittim resmen paramı ziyan etti 9 yumurta ile bana aşılama yaptı ki bu bir suçmuş en fazla iki yumurta ile aşılama yapılırmış iç kanama geçirebilirmişim yada daha kötü şeyler olabilirmiş hamile kalsam kesinlikle tavsiye etmiyorum
Teşekkürler canm. Düzgün doktor bulmak cok zor cidden

Tüp bebeği bilmem ama normal süreçte tanıdıklarım memnun.Bildiğim kadari ile artik kendi yerini açtı muayenehane

Valla ben yandım kimse yanmasın ben simdi gökalp önere gidiyorum ama sonuç ne olacak bakalım
bende gökalp beyde tedavi gördüm fakat hiç sonuç alamadım. tabıkı anne olmak takdırı ilahı ama tıbbı acıdan da neden olmadıgının somut delillerini net sekılde acıklamalı idi . sunny life acıklamanız eklam kokan hareketlerden !!! insanların umutları hayalleri ve hayatları bu kadar ucuz değil, karsınızda arastırmasını bılmeyen cahıl ınsan kıtlesi de yok! burdan herkese tavsıyem reklamlarda doktor secmeyın gidip muayene olup görüşleri birleştirip hekım secımınızı ona göre yapın

Asla asla tavsiye etmiyorum fazla açıklama yapmak istemiyorum rengimi belli etmekten çekiniyorum çünkü o mikrop heran dava açabilir

bende gökalp beyde tedavi gördüm fakat hiç sonuç alamadım. tabıkı anne olmak takdırı ilahı ama tıbbı acıdan da neden olmadıgının somut delillerini net sekılde acıklamalı idi . sunny life acıklamanız eklam kokan hareketlerden !!! insanların umutları hayalleri ve hayatları bu kadar ucuz değil, karsınızda arastırmasını bılmeyen cahıl ınsan kıtlesi de yok! burdan herkese tavsıyem reklamlarda doktor secmeyın gidip muayene olup görüşleri birleştirip hekım secımınızı ona göre yapın
İnanın bir güzel güldüm Allah razı olsun moralim yerine geldi 😁 Gökalp benim babamın oğlumu banane benim ki tavsiye ayrıca benimde bebeğimin kalbi durdu napıyım şimdi gidip Gökalp beyin yakasına mı yapışayım verende Allah alanda verdiği ilaçlar böyle bir şey yapar mı araştırdım tabi ki ama Allah böyle nasip etmiş adam napsın şimdi çok üzüldüm hala içim acıyor bebeğimi kaybettiğim için ama bunun için kimi suçlayabilirim siz hiç sonuç alamamışsınız Allah nasip etmemiş siz kimi suçlayabilirsiniz. Ben Zeki Yılmaz ı kafama göre sizin gibi suçlamıyorum adam bana 9 yumurtayla aşılama yapmış anlatabiliyor muyum o zaman bilgim olmadığı için hatta sordum hocam direk tüp bebek yapsak olmaz mı dedim durdu düşündü olmazsa diğer ay gel tüp bebek yaparız dedi para basıyorum ya ve 9 yumurta bu ne demek sizin haberiniz var mı boş boş konuşmayın.

Hanımlar lütfen topiklerde birbirinizi reklam yapmakla suçlamak yerine, şüphelendiğiniz durumlarda mesajların altındaki şikayet et butonuna basarak rapor ediniz.

Back
X