Kayseride asilama

Orasi neresi su an arastirmadayim nasil surec bilgi verebilir misin fiyat ne kadar
talas bulvarı tarafında Yeni bınalar yapılmış onun altında. Nar klinik olarka geçiyor. Cemal ünlü doktorum daha onceden acıbademdeydı 5 aydır klınık actılar. İnstagram sayfalarıda var bakabılırsın. Muane ucretı 750 tl aşılama konusunda fiyatı sabıtmı tam bılmıyorum ben acıbademdeykende ona gıdıyordum cunku.
Süreç şu şekilde canım;
öncelıkle muane edılıyorsun Bende Polikiatik over var. Eşimın spermınde gecen sene bı sıkıntı cıkmamıstı ama Bu sefer asılama yapılırken Sperm sayısınada baktılar Baya dusus var Dedı doktor Bız yıne umudumuzu kaybetmeyelım dedık Cunku aşılamayı yapmıştık.
Muane ettiğinde Eger kı Rahim filmin (hsg) cekılmedıyse Sana oncelıkle hsg cekılmenı önerıyor ben Hsg gecen sene cekınmıştım bı sıkıntı yoktu. Ama o surede 3 ay bekledım olusmamıstı gebelık. Tuplerınde bı sıkıntı yoksa belkı 2 ay Dogal gebelık olsun deneyın diyebilir beklemek istemiyosanda Eşinin sperm testi vermesını Isteyebılır ondada bı sıkıntı yoksa.
Adetının 3. Gunu ıgne tedavısıne baslıyosun seker ıgnesı gıbı gobekten vuruluyosun benım yumurtalar hemen tepkı verdı 5. Gun bıraktım Igneyı 1.5 hafta sonrada Aşılamam Yapıldı. Aşılama da şu sekılde oluyor Yumurta takıbın yapılıyor buyuduyse 19 mm 20 mm boyutuna geldıyse Bellı bı saatte ovıtrelle yapılmasını soyluypr Yapıldıkdan 36 saat sonra sıze bellı bı saatte analiz merkezı var sperm Test verıyo eşin en az 3 gun perhız olmuş olacak Zaten aşılama surecınde ılıskıye hıc gırmıyosunuz yasak cunku. Sperm testi ni eşiniz analız merkezınde verıyor 2 saat sonra sonucunuz cıkıyor spermı Yıkıyolar en kalıtesını secıyorlar. Enjektöre koyuyorlar ve sıze verıyorlar doktora gıdıyorsunuz ordada aşılamanız yapılıyor 2 dklık agrısız bı ıslem. Islem den sonra 30 dk dınlendırıyor sızı daha sonra odasına cagırıp ılac ve dıkkat etmen gerekn seylerı soylğyor

Mustafa Hocayıda Onerebılırım Tup bebek uzmanı kendısı Acıbademde Eger Kı tutmasa tüp bebek uzmanı larak ona gıdıp Tup bebege baslayacagz. Bız 2 senedır ıstıyoruz gebelık

Mustafa hocada aşılama yapıyor. Zaten Dırek sana doktorun ne yapman gerektıgını soyluyor

Back
X