R rengarek Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 4 0 6 Kayseri 8 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rengarek #1 slm kızlar ben botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum ama kime gideceğimi bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
slm kızlar ben botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum ama kime gideceğimi bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
R rengarek Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 4 0 6 Kayseri 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rengarek #2 yaptıran yok mu ya
R rengarek Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 4 0 6 Kayseri 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rengarek #3 BuyrunBenim,özel mesaj gönderme hakkım yokmuş.verdiğin bilgi için teşekkür ederim. ablan ne kadara yaptırdı bilgin var mı?
BuyrunBenim,özel mesaj gönderme hakkım yokmuş.verdiğin bilgi için teşekkür ederim. ablan ne kadara yaptırdı bilgin var mı?
R rengarek Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 4 0 6 Kayseri 12 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rengarek #4 o kadar kişi okumuş ama hiçkimse yaptırmamış sanırım:)ben yarın yaptırmaya gideceğim umarım iyi olur :)
o kadar kişi okumuş ama hiçkimse yaptırmamış sanırım:)ben yarın yaptırmaya gideceğim umarım iyi olur :)