Kayseride burun estetiği alanında uzman memnun kaldığınız plastik cerrah önerisi..

angelaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
32
0
86
Kayseri
Kayseride burun estetiği alanında uzman memnun kaldığınız plastik cerrah önerisi..
Birbirimize yardımcı olalım lütfen,tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben yaptığım araştırma sonrsaında Ahmet Tuna Eren ile Saffet Örs arasında kararsız kaldım.:44:

Ben yaptığım araştırma sonrsaında Ahmet Tuna Eren ile Saffet Örs arasında kararsız kaldım.:44:

kayseride estetik diyince zaten bu 2 isimden başkasını pek duymadım yani bir kaç isim daha var ama pek meşhur değil

canım ben saffet örse ameliyt olup da memnun olan pek kmseyi görmedm..

canim ben memorialda teoman eskitasciogluna sali gunu ameliyat oldum ciddi devıasyonum ve farkli sorunlarim vardı doktor harikaydi ameliyathanede goz yaslarimi eliyle sildi bugun alcimi yeniledi çok güzel oldu şimdiden belli bayildim :) çok ta hizli iyilesiorum doktorum sayesinde herkesi bosver saffet bey yaptigi ameliyatta dikisi bile kendi almio bosuna yazik etme teoman beyle görus 3750 tlydi tomografi cekelim ssk karsilar belki dedi daha sonra hastaneden aradilar karsilamiyor die ameliyattan sonra teoman bey boyle olmaz sorun coktu rapor yazicam ssk ya itiraz edicem ödemeli dedi saolsun yazdi kabul edildi hastane hesap numarasi aldi para iade yapicak ama ne kadar onu bilmiorum daha teoman bey sayesinde ona çok güveniyorum :) git görüş derim

Senın adına çok sevındım güle güle kulan burnunu...;)) yalnız dıkıslerı almıyorsa sorun degıl burnu düzgün yapsın yeter çok memnun kalanı okumuştum nerderer sımdı...;(((

Konu sahibiyim,kendi soruma yanıt yazıyorum:)
Ben araştırmalarım sonucunda Op.Dr. Umut ÖZBEBİT'te karar kıldım ve ameliyatım gerçekleşti,doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,pişman olmazsınız.Kendisi çok ilgili,hastasına değer veren bir hekim.:46:

Konu sahibiyim,kendi soruma yanıt yazıyorum:)
Ben araştırmalarım sonucunda Op.Dr. Umut ÖZBEBİT'te karar kıldım ve ameliyatım gerçekleşti,doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,pişman olmazsınız.Kendisi çok ilgili,hastasına değer veren bir hekim.:46:

ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum forumda okuduklarım kafamı karıştşrıyor ve dokor konusunda kararsız kalıyorum. bana yardımcı olmak adına fotoğraflarınızı yükler misiniz ya da özelden yollanabiliyorsa yollar mısınız??

Back
X