kayseride doktor arıyorum arkadaşlar...

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
mrb arkadaşlar kayseride doktor arıyorum işin maddi boyutunu geçtim malesef cıbadem ve memoril konusunda içime sinmeyen şeyler oldu ben bu tarz şeylerin maddiyatla orantılı olduğunu düşünüyordum ancak öle olmadı belkide ben şanssızım.bu konuda çok hassaım ilgili cerrahisi iyi ve hastane şartları temiz düzenli bir öneriye çok ihtiyacım var gebeliğimi yarıladım ancak doğum yapacağım yer konusunda halen tereddütlerim var.şimdiden teşekkür ederim

mrb arkadaşlar kayseride doktor arıyorum işin maddi boyutunu geçtim malesef cıbadem ve memoril konusunda içime sinmeyen şeyler oldu ben bu tarz şeylerin maddiyatla orantılı olduğunu düşünüyordum ancak öle olmadı belkide ben şanssızım.bu konuda çok hassaım ilgili cerrahisi iyi ve hastane şartları temiz düzenli bir öneriye çok ihtiyacım var gebeliğimi yarıladım ancak doğum yapacağım yer konusunda halen tereddütlerim var.şimdiden teşekkür ederim
Kesinlikle cok para demek mukemmel bı doğum demek değil.. su an gerı donebılsem memorıal yerıne gunde onlarca doğum gerceklestıren tecrubelı sıstemlı bı DOĞUM HASTANESİ tercıh ederdım .. bıldığım bı prf var MUSTAFA BASBUĞ.. hala Kayserıdemı bılmıyorum ama onuda tereddutsuz tavsıye edebılırım.. kolay gelsın..

Kesinlikle cok para demek mukemmel bı doğum demek değil.. su an gerı donebılsem memorıal yerıne gunde onlarca doğum gerceklestıren tecrubelı sıstemlı bı DOĞUM HASTANESİ tercıh ederdım .. bıldığım bı prf var MUSTAFA BASBUĞ.. hala Kayserıdemı bılmıyorum ama onuda tereddutsuz tavsıye edebılırım.. kolay gelsın..

cok tesekkurler arkadasım ama bıldıgım kadarıyla o ozel bır hastanede degıl genede aarstırıcam yardımların ıcın cok sagol

merhaba... tereddüt etmen normal sonuçta vücudunda bir can taşıyorsun ve o bebek bir gün sıkılıp dünyaya gelecek :) ben de 9 haftalık hamileyim.. ( isim vermek serbest galiba forumda) ben kayseri modern dünya hastanesinde op.dr.ibrahim demir'e gidiyorum.çok ilgili bi doktor.ilk 6haftalık düşüğüm olmuştu gayet güzel bilgiler verdi tabi üzülmüştük bizi tatmin etmek için elinden geleni yaptı rahatlattı.o gün hastanede yatmıştım ebe arkadaş da çok ilgiliydi hastane temiz,düzenli. ibrahim bey'e kontrollerimde hiç ters bi sözünü duymadım gayet mantıklı ve güzel açıklamalar yapıyor daha ben sormadan kendisi herşeyi söylüyor.eşimin kuzeni,arkadaşının eşi ve benim 3 arkadaşıma kendisi doğum yaptırdı tamamen normal doğum yanlısı bir doktormuş çok çok zorunlu bir durum olmadığı sürece sezeryan yapmıyormuş.bi arkadaşım da bekarken ibrahim bey e kist ameliyatı olmuştu o da ilgisinden ve bilgisinden, pratikliğinden çok memnundu. ya biraz da doktor işi kısmet işi :) senin kaderinde doğumunda olumsuz şeyler yaşamak varsa isterse dünyanın 1 numaralı doktoru olsun yaşarsın..tabi yine de iyi araştıracaksın,doktoruna açık olacaksın o da sana açık yaklaşıyorsa güven veriyorsa tamamdır... hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. kazasız belasız

Back
X