Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrhaba hanımlar,kayseride dr nuray emeklioğlunu tavsiye edermisiniz??????
neden tavsiye etmedi acaba,arkadaşın nuray hanımın hastasımıydı?bayan doktor tercih ediyorum ben
hmm bende nuray hanıma gidicektim,bak şimdi sen böle diyine kafam karışır gibi oldu,evet aslında rakip beylzekibeyi tavsiye ediyolar,erkek dr daha iyi diyolar,ama ben erkek dr istemiyorum,hususan bayan olsun istiyorum,özel erciyesi iyi bi hastane diye duydum,hem evimede yakın,nuray hanımıda bu yüzden tercih etmiştim
gerçi ben gebe değilim de:)kntrol için gidicem,bebek istiyorum,hayırlısı,tevekkül edip bi görünmek istiyorum doktora
ilgin için teşekkür derim gulomcum
hmm bende nuray hanıma gidicektim,bak şimdi sen böle diyine kafam karışır gibi oldu,evet aslında rakip beylzekibeyi tavsiye ediyolar,erkek dr daha iyi diyolar,ama ben erkek dr istemiyorum,hususan bayan olsun istiyorum,özel erciyesi iyi bi hastane diye duydum,hem evimede yakın,nuray hanımıda bu yüzden tercih etmiştim
gerçi ben gebe değilim de:)kntrol için gidicem,bebek istiyorum,hayırlısı,tevekkül edip bi görünmek istiyorum doktora
Hiç tavsiye etmiyorum. Belli yaşa gelmiş. bıkmış usanmış, alakasız, zoraki mesleğini yapar bi havası var. yanıtları geçiştirmeli. Zaten yerinde bulmasıda zor biri.cevap cevap cevap cevap cevap cevap cevap cevap
Hiç tavsiye etmiyorum. Belli yaşa gelmiş. bıkmış usanmış, alakasız, zoraki mesleğini yapar bi havası var. yanıtları geçiştirmeli. Zaten yerinde bulmasıda zor biri.yok deil orda calısıyor yazını okuyunca bi sorum dedim tavsiye etmedi söledi sadece
Hiç tavsiye etmiyorum. Belli yaşa gelmiş. bıkmış usanmış, alakasız, zoraki mesleğini yapar bi havası var. yanıtları geçiştirmeli. Zaten yerinde bulmasıda zor biri.hmm bende nuray hanıma gidicektim,bak şimdi sen böle diyine kafam karışır gibi oldu,evet aslında rakip beylzekibeyi tavsiye ediyolar,erkek dr daha iyi diyolar,ama ben erkek dr istemiyorum,hususan bayan olsun istiyorum,özel erciyesi iyi bi hastane diye duydum,hem evimede yakın,nuray hanımıda bu yüzden tercih etmiştim