2014 mart ayında memorial kayseri hastanesinde FATMA KUTLUSOY 'a muayeneye gitmeye başladım.İlk zamanlar iyi idi fakat yaşadığım iki olay beni ondan soğutmaya yetti. ; BİRİNCİSİ beni 24.haftada "prof.dr.Mehmet TAYYAR a git,çünkü bebeğinin kafasındaki ventriküler boşluğu 3 defa ölçtüm sınır değer (10mm) çıktı." dedi.Dediği prof. a gittim ve 200 TL yi kuzu kuzu verdim.Prof.Mehmet TAYYAR ölçtü baktı."Yok dedi Fatma yanlış ölçmüş.O benim zaten öğrencim.Fazla bilmez.10 değil 7 mm ve normal.Al bu değerleri git ona tekrar göster."Gittim tekrar gösterdim Fatma KUTLUSOY'a "A pardon canım cihaz yanlış ölçmüş" dedi.Tabi olan 200 TL ye oldu.Aradan 2 hafta geçti."Geçen ölçtüğünüz değer artık normal mi" dedim.Bana "NE DEĞERİ CANIM,ANLAMADIM" DEDİ !!! İKİNCİSİ ; Fatma KUTLUSOY ağustos ayında doğum iznine ayrıldı biz hastalarını da eylül 1 e kadar ARZU YURCİ ' ye emanet etti.Giderken (BURAYA DİKKAT) bana erken doğum riski için PROGESTAN isimli bir ilaç verdi ve kullan dedi.KUllanmaya başladım.Temmuz da bizi emanet ettiği ARZU YURCİYE gittim kontrol için.VAy efendim senmisin hafta için gelen "MUayene olacaksanız olun değilse gidin hafta sonu gelin" diye bastı azarı.KOntrole gitmemin nedeni ise AŞIRI DERECEDE KAŞINTILARIM VARDI.O gün bu olayın ardından eşimin ısrarı ile (İYİ Kİ) DR.ÜLKÜ AKSOY'a gittik.Durumu anlattık.HAstaneden vazgeçmeyelim lütfen yardım edin dedik.Kan tahlili ,idrar tahlili aldı.SONUÇ NE BİLİYOR MUSUNUZ ?DR.FATMA KUTLUSOY HASTALAR KAÇMASIN DİYE ARZU HANIMA EMENAT ETTİĞİ YETMEZ GİBİ HER TELEFON ETTİĞİMDE "BEN DUR DİYENE KADAR KULLAN DEDİĞİ (AMAN BURAYA DİKKAT) PROGESTAN İSİMLİ İLAÇ BENİM KARACİĞER DEĞERLERİMİ ALT-ÜST ETMİŞ.Ve bunun farkına DR.ÜLKÜ AKSOY HANIM VARDI.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN DEĞİLSE BEBEĞİM FATMA KUTLUSOY 'UN YARATTIĞI BU ANLATTIĞIM FACİALAR YÜZÜNDEN ZARAR GÖRECEKTİ.Doğumumu DR:ÜLKÜ AKSOY yaptırdı.Kızlar inanın bu kadar ilgili bu kadar sevecen ve işine saygılı bir doktora rastgelmek bizim için Allah 'ın bir lütfu.DR.FATMA KUTLUSOY hastasının doğum vaktinin yaklaşıp yaklaşmadığını hatta doğum yaptın mı sen demesini bile anlatmıyorum.DR.ÜLKÜ AKSOY HANIMI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.Muayeneye giderseniz bu anlattıklarımı sorun o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Taburcu olana kadar hep başımda idi.Uzman bir yardımcısı ile yaptığı epüdral ile narkozdan kurtardı beni ve doğumdan yaklaşık yarım saat sonra uyandım,12 saat sonra rahatlıkla yürüyordum.