Canım ya benim mesaj hakkım dolmadığı için özelden yazamıyorum burdan yazdım umarım okursun. aynen dediğin gibi ameliyattan sonra doktor 3 ay korun dedi o süre dolduktan 1 ay sonra da çocuğum oldu çok şükür darısı senin başına inşallah. ameliyattan sonra hiçbir tedavi falan uygulanmadı hamile kalınca görüşürüz demişti doktor taburcu olurken öyle de oldu :) bebek düşünüyorsan eğer biliyorum elinde değil ama stres yapma . Bak ben evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım çok afedersin ama eşimle ilişkiye bile sadece bebek olsun diye giriyordum diyebilirim o derece çok istiyordum çocuk. Yapmadığım şey kalmadı bu sitede ne okuduysam hepsini uyguladım yatış pozisyonu olsun, günaşırı ilişki olsun aklına ne geliyorsa denemediğim yöntem kalmadı ama buna rağmen ta 10 aylık evliyken hamile kaldım onda da düşük yaşadım. Geç hamile kalmamın ve düşük yapmamın sebebi rahimdeki perdeymiş meğer sonradan öğrendim. Histereskopi olduktan sonra 3 ay doktor dediği için korundum zaten bunun ilk 1 ayında ilişki yasaktı. Korunma sürem dolduktan sonra 1 ay yine bu yöntemleri denemeye devam ettim yine faydası olmadı hamile kalamadım ameliyatı boşa oldum olmayacak benim çocuğum diye depresyona girmiştim. Sonraki ay ev taşıyacağım için hamile kalmayı düşünmedim çok çok özür dilerim eşimle sadece 1 kere ilişkiye girdik korunmamıştım ama nasılsa o kadar denediğim halde hamile kalamıyorum 1 kereden mi kalacam diye hiç umursamamıştım. Evimi taşıdım zaten ertesi ramazandı orucumu falan da tuttum her ay adet günüme 4-5 gün kala tahlil yaptırmaya kalkışan ben adetim 4 gün geciktiği halde acaba oruçtan dolayı düzenli yemediğim için mi gecikti falan diye düşünüyordum umutlanmak istemedim ama dayanamayıp test yaptığımda pozitif çıktı ve ertesi gün hastaneye gittiğimde de kesin sonucu ordan aldım çok şükür Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayat hikayemi anlattım kusura bakma canım özetle demek istediğim şu ki hiç ummadığın zaman ve emin ol sen bilmesen de senin için en doğru zaman ne zamansa Rabbim o zaman nasip ediyor. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. bilmiyorum faydası var mı ama adetimin ya 12. ya da 14. günü falandı tam hatırlamıyorum ilişkiye girdiğimiz zaman sen de öyle dene istersen bir de yarım saat falan hiç kalkma ayaklarının altına yastık koysun eşin. Bunları farzetki çocuk için değil de ameliyattan dolayı doktor dediği için yapıyorsun ve hatta doktor sana dediki ilişkiye gir korunmana gerek yok 1 yıl senin çocuğun olmayacak yani böyle farzet belki böylece aklından çocuk fikrini çıkarman daha kolay olur anlatabildim inşallah. dualarımdasın canım.