bende şehir dışındayım ama doğumu kayseride yapmayı düşünüyorum daha önce çikolata kisti ameliiyatımı kızılayda suat altmışyedioğlu yapmıştı çok memnun kalmıştım doğuma da ona gitmeyi düşünüyorum çok ilgili bir doktor...Ama sevgi hastanesine geçmiş şimdi..hastaneye gidip bakacağım yenidoğan ünitesi filan varmı ona göe karar vereceğim.Sadece doktor seçmek de yanlış hastane şartları da çok önemli...
Acıbadem de bülent özçelik de kalitedir gerçekten çook deneyimli bir profesör...Acıbademin güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olaan paylaşırsa sevinirim[/QUOTE kesinlikle hastane cok onemli.. mesela ben hamileliğimi ılk tekden hastanesınde oğrenmiştim ama randevum olmasına ragmen randevu saatımden tam yarım saat sonra gırebıldım ayrıca benı bı hastanın uzerıne aldılar gıyınıyodu ben muayeneden cıkmadan bi bayanı ve eşini aldılar içeri eşim cok sinirlendi ne doktorla oturup konusabiliyosun rahat rahat ne muayeneden bışy anlıyosun alelacele hızlandırılmış video gibiydi:) doktor cok ıyıydı ama yetişemiyo hızlı olmak zorunda bıkkın bi hali var doğal olarak yazık.. sonra zaten arastırıp değiştirdim hastaneyi de doktoruda... bu arada acıbadem 1500tlydi bi kac ay önce 2200 tl oldu en son..