Kayseride iyi Kadn Doum Uzman?

canımsana özel mesaj yazamıyorum sorun var sanırım sen bana yaz ismim yazan fakelove yazan yere tıkla bi pencere açılacak orda özel mesaj gönder yazıyo ordan gönderebilirsin yada istersen sohbet bölümüne gel orda yazışabiliriz bak yukarıda sohbet odaları var oraya gel istersen

Fakeloveciğim sohbet bölümünde yazışabiliriz oralardamısın huuuuuu:uhm:

bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ramazandan sonra inşallah...2 sene önce mustafa başbuğa gitmiştim aşılama yaptırmıştım ama nasib değilmiş olmadı..onun içinde iğyi diyorlar ama ben rahat edemediğim için kadın doktor istiyorum zerrin enginin adı geçmiş burda erciyes hastanesinde onu düşünüyorum ama son çare yine eski doktorum mustafa başbuğ olabilir sizlerin öenrileri neler? başka kadın doğum uzmanı varmı kadın oalrak kayseride?

canim ben kayseride oturmuyorum ama kayseriliyim...gecen sene izine gidince orda yengemle beraber gittik...gebelikte rutin kontroller icin.....Tekden hastanesinde Opr.Dr.Zehra Kalinli....yengemi dogum yaptiran da oymus ve cok memnunlardi...bir git istersen...

merhaba canım ben doğum yapmak için aramıyorum ben çocuk tedavisi görmek için doktor arıyorum çetin arık biliyorum iyi bir drmuş ama tedavisi nasıldır acaba o önemli kayseride benim gibi tedavi olan tanıdıkların varsa duyduğun iyi bir dr varsa yine cevap yazarsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim :1hug:

sevgı hastanesınde bıhter hanımı tavsıyı edıyorum alanında uzman.

bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ramazandan sonra inşallah...2 sene önce mustafa başbuğa gitmiştim aşılama yaptırmıştım ama nasib değilmiş olmadı..onun içinde iğyi diyorlar ama ben rahat edemediğim için kadın doktor istiyorum zerrin enginin adı geçmiş burda erciyes hastanesinde onu düşünüyorum ama son çare yine eski doktorum mustafa başbuğ olabilir sizlerin öenrileri neler? başka kadın doğum uzmanı varmı kadın oalrak kayseride?

sevgı hastanesınde bıhter hanım.tup bebek konusunda uzman dıyebılırım.yada pror olan yılmaz sahın...ama cok pahalı yılmaz beyın tedavılerı.bılgın olsun

canım yaa ben adana da yaşıom çetin arık hakkında nete baktım bişe bulamadım madem dr bilirsin ona ulaşabileceğim tlf yada msn adresi var mı kayseriye gelmeyi düşünüorum da

fakelove arkadaşım bende çocuk tedavisi görüyorum tekden has. gidiyordum memnun kalmadım
şimdi AVRUPA HAS.. NESLİHAN ÖZOGLU na gidiyorum tavsiye ederim çok güzel açıklama yapıyor
şimdilik iyi bakalım olmzsa degiştircem gene

canim ben kayseride oturmuyorum ama kayseriliyim...gecen sene izine gidince orda yengemle beraber gittik...gebelikte rutin kontroller icin.....Tekden hastanesinde Opr.Dr.Zehra Kalinli....yengemi dogum yaptiran da oymus ve cok memnunlardi...bir git istersen...

arkadaşım ben bu doktora gittim zehra hanıma kafamı çok karıştırdı
ilk gittigimde ara kanamaların stresden olmuş dediherşey temiz dedi
duphaston verdi 1 ay kullandım kontrola gittim kist var dedi
ginera kullandım kist geçmiş dedi
bebgin olur artık

çok umutlanmıştım
muayene bile etmeden dedşiki
sende pico var
çok kötü yumurtalıkların tedavi uzun sürer dedi hemen başlayalım tedaviye dedi ben kötü oldum
bi var bi yok bende degiştirdim
gitmenizi tavsiye etmem genede siz bilirsiniz
benden söylemesi:enbuyukkk:

Arkadaşlar tekden hastanesinde zehra kalınlıya gidiyorum kontrollerim için ilk başlarda çok memnundum doktordanda sekreterindende,sonra sekreteri değiştirdi her gittiğimde problem yaşıyorum,insanlarla nasıl konuşulacağını bile bilmiyor çocuk azarlar gibi konuşup gönderiyor.onu değiştirmezlerse açıkçası doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.:88:

Arkadaslar kayseride bildiginiz kadin dogum doktoru varmi ben yurt disinda yasiyorum ve rahim filmi cektirmek istiyorum ve burda yapmiyorlar direk tüp bebege yönlendirdiler ve ilk denemem tuttu ama sonradan birakti sorunun ne oldugunududa söylemiyorlar sadece varsayimlarla hareket ediyorlar ve bu belirsizlik beni cildirtiyor bu yüzden kayseride en iyi kadin dogum doktoru varmi hem rahim filmi cekecek hemde sebebini söyleyecek internette arastirdim ömür hastanesini tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz

merhaba arkadaşlar bende doktorumdan memnun değilim ama eşimde çok kıskanç olduğu için bayan ve uzman olan bir doktor biliyor musunuz?
Aylardır Hüma hastanesine gidiyorum ama bir sonuç alamadık

merhaba arkadaşlar bende doktorumdan memnun değilim ama eşimde çok kıskanç olduğu için bayan ve uzman olan bir doktor biliyor musunuz?
Aylardır Hüma hastanesine gidiyorum ama bir sonuç alamadık

merhaba hangi doktora karar verdiniz bende yeni öğrendim hamile olduğumu doktor araştırıyorum

Back
X