Kayseri'de Kadın Doğum Doktoru arıyorum...

hatuny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
377
0
46
Çankırı
kızlar tavsiye edeceğiniz doktor var mı?kayseriye yeni taşındım burayı ve doktorları hastaneleri hiç tanımıyorum.hamileyim.kimi tavsiye dersiniz?

erciyes tıp merkezinde zeki yılmaz adında bir doktor var kayserinin en iyilerinden..çok hasta kabul etmiyor ama ikna edebilirseniz tavsiye ederim.(genelde sorunlu gebelikleri tercih ediyor)

canım benim erciyes hastanesinde nuray hanım var çok kötü bir doktor,konuşurken yüzüne bile bakmıyor muayene etmeden pat pat yüzüne kafandakileri söylüyor, bir test yaptırmak isteyince gerek yok normal çıkar şu çıkar bu çıkar diyip beyin yıkıyor kesinlikle nuray hanımı tercih etmede kime gidersen git :) (denediğim için biliyorum)

ayrıca yine erciyes hastanesinde rakip bey ve zeki bey var çok ilgililermiş..ocak ayıydı sanırım kayseriye geldiğimde hümaya gitmiştim kuzenimin doktoru var erşat bey (reşat da olabilri tam hatırlamıyorum) çok ilgilenmişti o da kuzenim düşük yapmıştı bir önceki gebeliği boyunca da erşat beye gitmişti..

dünya hastanesinde aynur simur ve ibrahim demir varmış gitmedim hiç.. şuan onların üzerinde araştırma içindeyim ve bu çarşamba nuray hanıma gittim onun yüzünden moralim çok bozuldu kafamda bir çok soruyla çıktım hastaneden aydınlatmadı beni..

aynur simuru veya ibrahim demiri tavsiye eden var mı? yokse bende erşat beye mi gitsem?

kartal erciyes hastanesinde çetin arık var bende hamileyim ona gidiyorum memnunum açıkçası sadece çok yoğun hastası çok... sezeryan olcam ben bakalım doğumdan sonrada memnun olcam mı?

canım benim erciyes hastanesinde nuray hanım var çok kötü bir doktor,konuşurken yüzüne bile bakmıyor muayene etmeden pat pat yüzüne kafandakileri söylüyor, bir test yaptırmak isteyince gerek yok normal çıkar şu çıkar bu çıkar diyip beyin yıkıyor kesinlikle nuray hanımı tercih etmede kime gidersen git :) (denediğim için biliyorum)

ayrıca yine erciyes hastanesinde rakip bey ve zeki bey var çok ilgililermiş..ocak ayıydı sanırım kayseriye geldiğimde hümaya gitmiştim kuzenimin doktoru var erşat bey (reşat da olabilri tam hatırlamıyorum) çok ilgilenmişti o da kuzenim düşük yapmıştı bir önceki gebeliği boyunca da erşat beye gitmişti..

dünya hastanesinde aynur simur ve ibrahim demir varmış gitmedim hiç.. şuan onların üzerinde araştırma içindeyim ve bu çarşamba nuray hanıma gittim onun yüzünden moralim çok bozuldu kafamda bir çok soruyla çıktım hastaneden aydınlatmadı beni..

aynur simuru veya ibrahim demiri tavsiye eden var mı? yokse bende erşat beye mi gitsem?

aynur hanımı bende düşünmüştüm ama sonra gitmedim nasıl biri bilmiyorum ama ibrahim beyi tavsiye edenler duydum..

canım 3 ay önce normal doğum yaptım.kayseri erciyes kartalda cetin arık var.kesinlikle mükemmel bir doktor.mükemmel mükemmel...sezaryancı doktorlar cok fazla günümüzde.zeki yılmaz var aynı hastanede oda iyi.sorunlu gebeliklerle ilgileniyor ama normal doğum yaptırmıyor kesinlikle.zaten randevusuz almıyor alsa bile 2 saat sonra anca girebilşyorsun.mesut kaymanıda boşver forumda pek iyi seyler yazmıyo onun hakkında bi hastasına acil müdahele gerekmiş doğum sırasında tutmus baska hastaneye göndermiş falan filan.sana tavsiyem kesinlikle çetin arık.ben vajinusmus hastasıydım ona rağmen normal doğum yaptım hemde cok kolay bir doğumdu.gebelik boyunca asla vajinal muayene yapmıyor cok hassas bir doktor.pişman olmazsın

canım 3 ay önce normal doğum yaptım.kayseri erciyes kartalda cetin arık var.kesinlikle mükemmel bir doktor.mükemmel mükemmel...sezaryancı doktorlar cok fazla günümüzde.zeki yılmaz var aynı hastanede oda iyi.sorunlu gebeliklerle ilgileniyor ama normal doğum yaptırmıyor kesinlikle.zaten randevusuz almıyor alsa bile 2 saat sonra anca girebilşyorsun.mesut kaymanıda boşver forumda pek iyi seyler yazmıyo onun hakkında bi hastasına acil müdahele gerekmiş doğum sırasında tutmus baska hastaneye göndermiş falan filan.sana tavsiyem kesinlikle çetin arık.ben vajinusmus hastasıydım ona rağmen normal doğum yaptım hemde cok kolay bir doğumdu.gebelik boyunca asla vajinal muayene yapmıyor cok hassas bir doktor.pişman olmazsın

peki canım acaba kartalda epidural anestezi uygulanıyomu bi bilgin var mı?

acıbademde mesut kayman herkez çok memnun tavsiye edrim...
bende şuan hamileyim acıbadem turgut aydına gidiyorum çok çok memnunum ama çok hastası var çok yogun,
ama dr gelince hem çeok ilgili hemde aklındaki soruları açık ve net belirtiyo hiç bir soru işareti kalmıyo aklında tavsiye edrim..

peki canım acaba kartalda epidural anestezi uygulanıyomu bi bilgin var mı?

ay tatlım inan onu hiç bilmiyorum.bebeğimin uğrunda cekilen her sancıya katlanabileceğim için doktoruma sormadım bile.normal doğumda epidural cok gereksiz bence.doğumun özelliği o sancıyı cekip,hissedip ıkınmaktan geciyo bana göre.sadece bi olumsuzluk olurda doğum esnasında sezeryana ihtiyac duyulursa beni tamamen bayıltmayın dedim çetin beye.oda spinal anestezi yaparız demişti .genel anesteziden narkozdan cok korkuyordum panik atak var bende biraz.ama sende cetin beyin hastasıymısın sorarsın kendisine.bu arada neden sezeryan düşünüyosun?yada sartlarmı onu gerektiyor

Son düzenleme:
ben erciyes hastanesinde 5 yıl çalıştım şimdilerde 2. şubesini açtı erciyes kartal ismiyle. Rakip turan, çetin arık ve zeki yılmazı tavsiye ederim. rakip beyin muayene ücreti şuan çok pahalı sanırım bende gebeyim ve kayseriye döndüğümde çetin beye gitmeyi düşünüyorum. çok insancıl , konuşkmalarıyla hastayı rahatlatan iyi bir doktor ama dediğim gibi diğerleride çok iyi seçim senin

ay tatlım inan onu hiç bilmiyorum.bebeğimin uğrunda cekilen her sancıya katlanabileceğim için doktoruma sormadım bile.normal doğumda epidural cok gereksiz bence.doğumun özelliği o sancıyı cekip,hissedip ıkınmaktan geciyo bana göre.sadece bi olumsuzluk olurda doğum esnasında sezeryana ihtiyac duyulursa beni tamamen bayıltmayın dedim çetin beye.oda spinal anestezi yaparız demişti .genel anesteziden narkozdan cok korkuyordum panik atak var bende biraz.ama sende cetin beyin hastasıymısın sorarsın kendisine.bu arada neden sezeryan düşünüyosun?yada sartlarmı onu gerektiyor

benim bu ikinci bebeğim 7 yaşında bi oğlum var ilk doğumum sezeryan olduğu için buda öyle olcak ilk doğumum spinalle sezeryan olmuştu çok rahat etmiştim ameliyat sonrası buda öyle olsun istiyorum genel anesteziden korkuyorum biraz ama çok ısrarlı değilim nasıl olsa bebeğin kucağındayken herşeyi unutuyosun... çetin beyle henüz doğum hakkında konuşmadık bu gittiğimde konuşcam ama ilk zamanlar tarih olarak şu tarihte alırız diyodu bi kaç aydır bişey söylemiyo bende zamanı var daha diye sormuyodum... teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için...

Arkadaşlar Acıbadem'e giden var mı Mesut kayman Aralık'ta ayrılıyormuş yerine Mustafa Taş isminde bir doktor başlamış Erciyes Üniversitesinden gelmiş hiç giden var mı

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği doktorlarından Uzm. Dr. Fatma Kaya Ataş’a 27.03.2014 tarihi saat 10:30 da randevu aldım. Randevum olan gün ve saatte muayene olmaya geldim. Sıram geldiğinde içeri girdim ve benim dışımda tahminen 4 hasta daha alındı içeriye aynı anda. Benden önce de Fatma Hanım’ın yanında yine 4-5 hasta aynı anda bulunmaktaydı. Muayene tarafına alındığımda da sedye de muayene olan bir bayan hasta daha vardı.
Diğer hastayı yanımda muayene etti. Sıra bana geldi, muayene başladı alt bölümden ve benim canım yandı. Canımın yanmasıyla reflex olarak geri çekildim ve Fatma Kaya Ataş bana şunları söyledi: “Ben naz çekemem dışarda 60 hastam daha var, madem nazlanacaksın özel doktora git benim naz çekecek vaktim yok.”. Bu şekilde sert bir tonda diğer hastalar da rahatlıkla duyacak şekilde azarlandım ve ben yine de terbiyemi bozmayıp ; ” Kusura bakmayın, ben vajinismusu yeni yendim.” dedim.
Bu hastane devletin hastanesi, bu doktor devlet kurumunda ücretli çalışan personel ve ben de bu devletin bir vatandaşı değil miyim??? Eğer bütçem özel hastaneye, özel doktorlara gitmeye yetecek olsaydı bu şekilde rencide edilmek ister miydim??? Peki bu doktorlara bu şekilde cüret ederek hastaları azarlama hakkını kim veriyor???

Sonuç olarak FATMA KAYA ATAŞ'ı katiyen önermiyorum. Hasta Hakları yönetmeliğini hiç ama hiç okumamış ve anlamamış gözlemlerime göre.
HİÇ KİMSENİN BENİM DEVLET HASTANESİNE GELMEMİ VE DEVLETİN DOKTORUNA MUAYENE OLMAMI SORGULAMAYA HAKKI YOKTUR.... SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ???

Kilar tolga atakul hakkinda bilgisi olan varmi once dogum evindey di simdi memorial le gecmis lutfen fikri olan varsa soylesin

kesinlikle tavsiye ederim..Çok insancıl, çok saygılı ve çok ilgili birisi.Hastalara yarım saate varana kadar inceliyor, konuşuyor,anlatıyor.Üstelik cep no sunu da veriyor.

güncel..
İBRAHİM demir ve aynur simur hanımı tavsiye ederim çok titiz bilgili hasas doktorlar .özellikle ibrahim beyin ameliyat gerekricek durumlarda çok başarılı saygılı bir doktor.kesinlikle bazı doktorlar gibi boş bir çeneye sahip değil .realist ve humanist olduguna inanıyorum .

güncel..
İBRAHİM demir ve aynur simur hanımı tavsiye ederim çok titiz bilgili hasas doktorlar .özellikle ibrahim beyin ameliyat gerekricek durumlarda çok başarılı saygılı bir doktor.kesinlikle bazı doktorlar gibi boş bir çeneye sahip değil .realist ve humanist olduguna inanıyorum .
BEN DE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM YENİ ÖĞRENDİM VE DOKTOR SEÇEMEDİM DAHA MUAYNE OLMADIM KARARSIZIM CANIM SEN DOĞUMUNU BU HASTANEDE Mİ YAPTIN BİLGİ VERİRSEN ÇOK SEVİNİRİM. NASIL HASTANE ORTAMI HİJYENİ AYNUR HANIM MI İBRAHİM BEY Mİ SENCE? ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

ben doğum yapmadım canım kürtaj oldum .ilk tekdene gittim çok kalabalık ve biraz pis geldi .ibrahim beyi tavsiye edrim çok titiz bir doktor.duymuşsundur belki çok ünlü doktorlar hümada cahit bey var ama çok yogun bir ay öncesinden randevu veriliyormuş.İBrahim ve aynur hanım çok nazik titiz doktorlar benim tesbitim.kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X