bende 2 olumsuz denemeden sonra kayseri acıbadem i düşünüyorum.ama burdan duyduğum ve okuduklarıma göre yani yaşayan birinden duymadım.Belki benim bilmediğim duymadığım ünlü biri vardiiir
Canim erkek doktora eşim izin vermiyor ama ikna edebilirsem napalım.ben acibadrm elif hanima gitmiştim doğum iznine çıkınca ozge hanima gittim ama devamli düzenli gitmedim .eşim bu arada 3 doktora falan göründü.bişey çıkmadı.şimdide memorial fatma kutlusoya gidiyorum 4 ay dir falan hsg çekindim .bekliorum 1 hafta var adetimede ins olmambende 2 olumsuz denemeden sonra kayseri acıbadem i düşünüyorum.ama burdan duyduğum ve okuduklarıma göre yani yaşayan birinden duymadım.
turgut aydın diye bir doktor varmış.ben yaz tatilini bekliyorum
inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versin.Canim erkek doktora eşim izin vermiyor ama ikna edebilirsem napalım.ben acibadrm elif hanima gitmiştim doğum iznine çıkınca ozge hanima gittim ama devamli düzenli gitmedim .eşim bu arada 3 doktora falan göründü.bişey çıkmadı.şimdide memorial fatma kutlusoya gidiyorum 4 ay dir falan hsg çekindim .bekliorum 1 hafta var adetimede ins olmam
inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versin.
Erciyes hastanesinde nuray emeklıoğlu var alanında gayet iyidir benim iki oğlmunda kontrl ve doğumumda bulundu hem kadın. Dr Tercihinizse görüşün derimCanim erkek doktora eşim izin vermiyor ama ikna edebilirsem napalım.ben acibadrm elif hanima gitmiştim doğum iznine çıkınca ozge hanima gittim ama devamli düzenli gitmedim .eşim bu arada 3 doktora falan göründü.bişey çıkmadı.şimdide memorial fatma kutlusoya gidiyorum 4 ay dir falan hsg çekindim .bekliorum 1 hafta var adetimede ins olmam
Neler uyguladı bi anlatsana canim yaMemorial ülkü aksoy harika Bi insan kesinlikle tavsiye ediyorum bende ona gidiyorum
Fatma hocam dedi ben boş gecirmek istemedim hiç ilaçsiz bekle dediAyrıca canim neden kist oldu dye boş geciyosun o ayını anlamadım hiç bişey olmaz keşke devam etseydin bende de klomenden sonra oldu ikisinde de ama adetle folikul kistleri atılıyor o kadar ağrıya rağmen ben ısrarla devam ediyorum
Valla bilmem ama büyük deilmisNe kisti oluştu çok mu büyük ki
Memorial hastahanesi doçent Doktor gokalp oner Size hr konuda yardımcı olur asilamada yüzde 75 başarı sağlamış ödül almış süper bir doktor ayrıca her türlü ameliyatı da kist olsun veya başka laparoskopik olarak yapıyor benim kısım vardı laparoskopi ile halletti çok şükür ertesi gün ayağa kalktım asistanten tanımıştım 6 yıldır doktorum dogumlarimida o yaptı harika bir insan şiddetle tavsiye ederimHim kist oldu diye boş geçtik hsg den sonra 2.ayım offf napcam
Saol canım biz bu ay fatma ha imla yumurta takibine başladik ins asilamaya falan gerek kalmaz insallahMemorial hastahanesi doçent Doktor gokalp oner Size hr konuda yardımcı olur asilamada yüzde 75 başarı sağlamış ödül almış süper bir doktor ayrıca her türlü ameliyatı da kist olsun veya başka laparoskopik olarak yapıyor benim kısım vardı laparoskopi ile halletti çok şükür ertesi gün ayağa kalktım asistanten tanımıştım 6 yıldır doktorum dogumlarimida o yaptı harika bir insan şiddetle tavsiye ederim
Hayırlısı olsunSaol canım biz bu ay fatma ha imla yumurta takibine başladik ins asilamaya falan gerek kalmaz insallah
Saol canimmHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?