kayseride ozelde dogum yapanlar

ozel erciyes kartal hastanesinde yaptim.. ikinci dogumum olduğu icin indirim oldu 500 odedim..
normalde 800 du sanirim..

Kızlar bana da bi doktor tavsiye etseniz daha dün idrarda öğrendim gebeligimi yarin test falan yaptircam sürekli aynı doktorda devam etmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Bu forumda bahsedilen doktorlar erciyes hastanesinin ünlü doktorları. Zerrin avul , mehmet karahançer, bihter hanım, nuray hanım hepsindede muayene oldum tatlım, :) seçim sana kalmış seçenek çok , kayseride kadın doğum uzmanı bol maşallah. Tebrik ederim bu arada , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kafamdaki tum doktorlara muayene olmussun hangisini tercih ediyorsun ben zerrin avul ile bihter hanim arasinda kaldim yaa

Kafamdaki tum doktorlara muayene olmussun hangisini tercih ediyorsun ben zerrin avul ile bihter hanim arasinda kaldim yaa
Ben kendimi nuray emeklioğlunda daha rahat hissettim onunla devam ettim. İki gebeliğimde ve rutin kontrollerde hep birlikteydik . Hepsinin statüsü aynı zaten uzmanlar , sende rahatsan devam edersin doktorunda. O hastanede çokk tercih edilen doktorlardan biride rakip turan , ama aşırı yoğun bir doktor, fiyat aralığıda farklı doğal olarak. Tercihin bayan doktordan yanaysa devam et, memnun kaldıysan , haa ben alanında gerçekten uzman doktor arıyorum diyorsan araştır biraz daha. Hayırlı doğumlar dilerim...

Aslinda uzman doktor aramiyorum ama ilgili olsun bayan olsun istiyorum ilk dogumum olacak bu zamana kadarda kadin dogumculardan cok sorun yasadim ins ilgili yuzume bakan bir doktor bulurum :) peki erciyes kartalda ebeler hemsireler nasildi dogumhanesi temiz guzelmi ??

Zaten en son aşamaya kadar yanında doğum anında , ebeler hemşireler var. Son halde doktor geliyor. Ben fazlasıyla memnundum , ebelerden hemşirelerdenn hepsi çok cici kızlardı saolsunlar, ilgilelerdi hadi canım , hafi güzelim diye diye motive eden insanlardı. Nuray hanımı öneririm o zaman güleryüzlüdür , cana yakındır. Biz doktor , hasta ilişkisi gibi değilde abla kardeş gibiydik. Bu durumda tabiki diğer doğumumda da aynı doktorla ilerlediğimiz için samimiyet ilerletmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…