KAYSERİDE SERKLAJ YAPTİRANLAR ÇOK ACİLLL BAKAR MISNIZ LÜTFEN

Senin adına çok sevindim canım. Darısı başıma inşallah bende bugün kpntrolden geldim hersey yolunda şükür. Bendede idrar enfeksiyon çıktı antibiyotik yazdı. Bide vajinal fitil antibiyotik oda. Nidicard başlattı erken doğum riskine karşı. Bana sadece tuvalete kalk genelde yat dedi 2 kayıp yaşadıktan sonra riske atmak istemiyorum bende. Hayırlısıyla sonuna kadar gideriz inşallah. Sen nidicard kullanmışmıydın canım
Sağlıkla kucağına almayi nasip Rabbim canım benim .iyi düşün iyi olsun benim hiç kaybım yoktu belki o yüzden doktorum da rahattı ama sen mutlaka doktorun dediğini uygula. Ben Erken doğum riskine karşı adalat ı kullandım canım kasılmaları engellesn diye

Yazdım ama gelmemş. Ben Erken doğum riskine karsi adalat kullandm.benim hiç kaybım yoktu belki o yüzden o kadar önlem almadı doktorum ama sen doktorunun dediğini yap mutlaka sağlıkla kucağına aldığın zaman herseyi bütün sıkıntıları unutuyosn serklaj çok güzel bi onlem iyi düşün iyi olsun

Yazdım ama gelmemş. Ben Erken doğum riskine karsi adalat kullandm.benim hiç kaybım yoktu belki o yüzden o kadar önlem almadı doktorum ama sen doktorunun dediğini yap mutlaka sağlıkla kucağına aldığın zaman herseyi bütün sıkıntıları unutuyosn serklaj çok güzel bi onlem iyi düşün iyi olsun
Bana da nidicard başlattı canım günlük 4 kez alıyorum çok şükür hiç bir sorun yaşamadım yaşamam da inşallah. Oturmak bile yok dedi doktorum yatmaya devam ediyorum canım inşallah sağlıkla vaktinde kucağıma alırım bende

Bana da nidicard başlattı canım günlük 4 kez alıyorum çok şükür hiç bir sorun yaşamadım yaşamam da inşallah. Oturmak bile yok dedi doktorum yatmaya devam ediyorum canım inşallah sağlıkla vaktinde kucağıma alırım bende
Amin canım inslalh bi kaç ay sonra sende buraya yazacaksn bebeğimi kucağıma aldım diye Allahın izni ile ben adalatı günde 1 kere kullanıyordum doktorun gerektiği gibi yönlendiriyordur eminim ...Bu arada hangi doktora gidiyorsun. ?

Amin canım inslalh bi kaç ay sonra sende buraya yazacaksn bebeğimi kucağıma aldım diye Allahın izni ile ben adalatı günde 1 kere kullanıyordum doktorun gerektiği gibi yönlendiriyordur eminim ...Bu arada hangi doktora gidiyorsun. ?
Aminn canım inşallah vakti zamanında gelsin. Doktorumdan çok memnunum zaten güveniyorum. Fakültenin profu Mehmet Tayyar canım perinatolog uzmanlığı da var özel muayenesini de kontollerim oluyor. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık inşallah yaşamayız da

cnm nie oturmk bile yok dedi mehmet hoca bi skıntımı gördü tedbir amaclımı dedi. bebek kaç gr olmuş? ciger geliştrci igneden bahsettimi hiç şu haftalrda yaparz diye?

cnm nie oturmk bile yok dedi mehmet hoca bi skıntımı gördü tedbir amaclımı dedi. bebek kaç gr olmuş? ciger geliştrci igneden bahsettimi hiç şu haftalrda yaparz diye?
Kuzum çok şükür sıkıntı görmedi tedbir amaçlı biraz daha yerçekimine karşı dikkat edelim dedi ayakta çok durma oturma dedi bende hep sağlı sollu uzanıyorum. 1ay önce gitmiştim en son 617 gramdı canım 3mart randevu günümüz ozmana inşallah 1kiloyu geçer. Ciğer geliştirici sormadım canım haftaya sorcam inşallah yaptırır mı artık bilemem. Mustafa hoca bişey dedimi sana ciğer geliştirici için

Kuzum çok şükür sıkıntı görmedi tedbir amaçlı biraz daha yerçekimine karşı dikkat edelim dedi ayakta çok durma oturma dedi bende hep sağlı sollu uzanıyorum. 1ay önce gitmiştim en son 617 gramdı canım 3mart randevu günümüz ozmana inşallah 1kiloyu geçer. Ciğer geliştirici sormadım canım haftaya sorcam inşallah yaptırır mı artık bilemem. Mustafa hoca bişey dedimi sana ciğer geliştirici için
canm namazı napıosun onudamı yasakladı? benimde cuma günü randevum mustafa hocaya 1 ay önce gittiğimde oda dikkt edelm artık bebek hızla kilo alcak dedi ama sürekli yat otur dememişti baklm bu sefer ne diycek. gittiğimde seker yüklemesi yapar sanırım ciger geliştiriciyi hiç sormadım daha bende

canm namazı napıosun onudamı yasakladı? benimde cuma günü randevum mustafa hocaya 1 ay önce gittiğimde oda dikkt edelm artık bebek hızla kilo alcak dedi ama sürekli yat otur dememişti baklm bu sefer ne diycek. gittiğimde seker yüklemesi yapar sanırım ciger geliştiriciyi hiç sormadım daha bende
Namazı aynı devam ettiriyorum canım biraz daha yatar gibi yapıyorum oturma deyince biraz daha dikkat ediyorum. Gerçekten çok fark ediyor ya ben bile ağırlaşmış hissediyorum kendimi sağa sola dönerken zorlanıyorm geride daraldı sanırım artık dirsek popo hissediyorum elimin altında:)
Senin randevu daha erkenmiş canım ciğer geliştiriciyi sor bakalım düşüncesi neymiş bende soruyum Mehmet hocaya hayırlısıyla tamamlayalım inşallah ya

Kızlar merhaba ben de 17 haftalık gebeyim tüp bebek tedavisi sonucu, geçen hafta kontrolüm vardı bende de rahimde hunileşme çıktı :( biraz araştırınca aynı şey servikal yetmezlikle, ne yapıcam nasıl yapıcam bilemiyorum. Doktorum crinone jel kullan 1 hafta bakalım dedi. Dikişten vs bahsetmedi, çok da korkuyorum.

Kızlar merhaba ben de 17 haftalık gebeyim tüp bebek tedavisi sonucu, geçen hafta kontrolüm vardı bende de rahimde hunileşme çıktı :KK43: biraz araştırınca aynı şey servikal yetmezlikle, ne yapıcam nasıl yapıcam bilemiyorum. Doktorum crinone jel kullan 1 hafta bakalım dedi. Dikişten vs bahsetmedi, çok da korkuyorum.
Magnet hastanesi, doç dr Gökalp Öner i tavsiye ederim, mutlaka muayene ol. Benim dikişimi o attı. Aynı zamanda riskli gebeliklerde müthiş bir doktor.

Back
X