Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

Merhaba, şehir hastanesinde tüp bebek ücretli mi acaba
Eğer yaşayan çocuğunuz yoksa ücretsiz ilaçlara da rapor çıkıyor belli bi kısım ödüyorsunuz. Ama eğer ki daha önce devlet hastanesinde 2 kere iğneli aşılama yaptırmadıysanız çok elzem bi durumunuz da yoksa direk tüp bebek yapmıyorlar önce aşılama yapıyorlar

Şehir hastahanesinde de yapılıyor tüp bebek ben aşılama sürecindeyim şuan ama tüp bebek için gelip pozitif sonuç alanları gördüm
Merhaba bende aşılama yaptıracağım dün gittim dosyamın açılacağını adet döneminde de geleceğimi söylediler sizin süreciniz nasıl işledi ? kaç kez hangi günler gittiniz mesela bunda da sıra çok bekliyor muyuz

Bende aşılama sürecine yeni baslicam ama sehir hastanesinde hangi doktora gidiyosunuz
Merhaba bende aşılama yaptıracağım dün gittim dosyamın açılacağını adet döneminde de geleceğimi söylediler sizin süreciniz nasıl işledi ? kaç kez hangi günler gittiniz mesela bunda da sıra çok bekliyor muyuz

Kaç kez ve hangi günler gideceğiniz tedaviye nasıl yanıt verdiğinize bağlı oluyor. Adetin 2. Günü gidersiniz muayene ederler size uygun ilacı başlarlar femara klomen yada gonol f genellikle ilk başta hap ile başlıyorlar. Sıra bekleme işine gelince de her çağırdıklarında sabah 8 de orda olmanız gerekiyor çünkü her gittiğiniz de kan tahlili yapılıyor sonuçlar hemen çıksın diye. Saat 11 e çoktan işiniz bitmiş oluyor.

Kaç kez ve hangi günler gideceğiniz tedaviye nasıl yanıt verdiğinize bağlı oluyor. Adetin 2. Günü gidersiniz muayene ederler size uygun ilacı başlarlar femara klomen yada gonol f genellikle ilk başta hap ile başlıyorlar. Sıra bekleme işine gelince de her çağırdıklarında sabah 8 de orda olmanız gerekiyor çünkü her gittiğiniz de kan tahlili yapılıyor sonuçlar hemen çıksın diye. Saat 11 e çoktan işiniz bitmiş oluyor.
Siz memnun kaldınız mı peki tedavi süreçlerinizden

Siz memnun kaldınız mı peki tedavi süreçlerinizden
Ben doktorları da orada çalışan hemşire sekreter hatta temizlik yapan abladan bile çok çok memnundum çünkü hepsi oraya herkesin ne için geldiğinin farkında ve ona göre davranıyorlar tedavi biçimleri de kişiye özel zaten ince eleyip sık dokuyorlar Allah razı olsun valla hepsinden

Ben doktorları da orada çalışan hemşire sekreter hatta temizlik yapan abladan bile çok çok memnundum çünkü hepsi oraya herkesin ne için geldiğinin farkında ve ona göre davranıyorlar tedavi biçimleri de kişiye özel zaten ince eleyip sık dokuyorlar Allah razı olsun valla hepsinden
aşılama için ücret talep ediliyor mu ben 2 yıldır evliyim mesela

Merhaba benim sürecime ara verdik suan histeroskopi ve laparoskopi olmam gerekti tuplerimde ki sonradan oluşan yapisikliktan kaynakli bir kac ay ara sonra sürece tekrar baslicaz

Back
X