Kayserıde tup bebek yaptıranlar

Slm arkadaslar ben de bir cok insan gibi tup bebek magduruyum.PROF DR ERCAN MUSTAFA AYGEN e gittim yanlis teshis yanlis tedavi ve yanlis transferle beni paramla rezil etti bana yasattiklari yazmakla bitmez bide yaptigi hatalara cok guzel kilif uyduruyor kesinlikle ERCAN AYGENE gitmeyin.

Kayseride prof. Dr. Ercan Mustafa Aygen çok kaba bir doktor. Hastaları gereksiz yere azarlıyor. Bir soru sordum diye bana söylemediği kalmadı. Allah kimseyi onun eline düşürmesin. Tüp bebek süreci zaten zor bir süreç, böyle anlayışsız doktorlarla çok daha zorlaşıyor.

Kayseride prof. Dr. Ercan Mustafa Aygen çok kaba bir doktor. Hastaları gereksiz yere azarlıyor. Bir soru sordum diye bana söylemediği kalmadı. Allah kimseyi onun eline düşürmesin. Tüp bebek süreci zaten zor bir süreç, böyle anlayışsız doktorlarla çok daha zorlaşıyor.
Ben de Ercan Mustafa Aygene tüp bebek yaptırdım. Bence de kaba ve anlayışsız bir doktor . İlk muayenede oldukça kibar ve anlayışlı davrandı ama sonrasında yeteri kadar ilgilenmiyor.

Back
X