- 23 Şubat 2019
- 79
- 22
- 8
- Konu Sahibi Kardelenin evi
Kayseride tüp bebek yaptiranınız var mi varsa nerde hangi doktorda ve ucretleri aşamaları nelerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kayseride acıbademde yaptırdım benimde yaklaşık 13 bini buldu ama genel böyle fiyatlar 7 tüp bebek 2 dondurma ücreti 2 bin ilaçlar tutmuştur kalanda gel git yol vs13 bin bana çok geldi diger yerler nasil acaba
Profilinizden anladığım kadarıyla sonuç pozitif. Çok sevindim adınıza.Doktorunuz kimdi?Ben Acıbadem’de tedavi görüyorum. Yarın test günümBiz Aralık’ta başlamıştık. Toplam 13 bin lira ödedik.
Profilinizden anladığım kadarıyla sonuç pozitif. Çok sevindim adınıza.Doktorunuz kimdi?
Acaba sorununuz neydi erkekten mi sizden mi brnim esimde düsuk degerleri yarin gitmek istiyorum ama kime bilemiyorumTeşekkür ederimÇağlar Bey.
Acaba sorununuz neydi erkekten mi sizden mi brnim esimde düsuk degerleri yarin gitmek istiyorum ama kime bilemiyorum
Aslında çağlar beyi çok duydum ama gökalp beyi daha çok önerdiler diye ona gidiyorum... bakalım neler olacak...Teşekkür ederimÇağlar Bey.
Bende memorial de semih bey e yaptırdım ilk denemem şükür pozitif ilaçlar hariç 7300 lira tüp bebek fiyatı doktorumdan çok meKayseride tüp bebek yaptiranınız var mi varsa nerde hangi doktorda ve ucretleri aşamaları nelerdir
Doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim canımKayseride tüp bebek yaptiranınız var mi varsa nerde hangi doktorda ve ucretleri aşamaları nelerdir
Aslında çağlar beyi çok duydum ama gökalp beyi daha çok önerdiler diye ona gidiyorum... bakalım neler olacak...
Hangi doktor memnun msunuz muane ilac ucreti dahil miBen Acıbadem’de tedavi görüyorum. Yarın test günümBiz Aralık’ta başlamıştık. Toplam 13 bin lira ödedik.
Merhaba hangi hastaneEşimde ileri hareketlilik düşüktü. Bende de polikistik over olduğu için adet düzensizliği yaşıyordum son zamanlarda. Gözüm kapalı öneriyorum Çağlar beyi. Bilgisi, güleryüzü, tavırları sayesinde insan umut doluyor. Çok başarılı bir doktor![]()
Acıbadem Hastanesi. Doktorumdan çok memnunum. İlk denememizdi .Merhaba hangi hastane
Merhabalar Ramazan'dan sonra bizde denemeye karar verdik tüp bebek ama hangi hastane,hangi doktor hiç bilmiyorum tüp bebekte kim iyi.bana yardımcı olabilecek var mi?
Birde 3 başarısız asilamam mevcut, fakültede Semih beye yaptirmistim, yine üniversite hastanesini düşündüm aslında tüp bebek için ama hayır yaptırma orda veya evet yaptır diyebileniniz var mi? Kafam çok karışık tüp bebek süreci falan nasıl işliyor hiç bilmediğimden zaten gerginim bide ücretler falan uygun olsun diye araştırıp duruyorum
Saolun banada siz vesile olacaksınız galibaBence Acıbadem’le mutlaka bir görüşün. Fiyat bilgisi alın. Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ben hiç araştırma yapmadan seçmiştim orayı. Bir arkadaşım tavsiye etmişti. İyi ki de gitmişim![]()