Kayseri’de yumurta toplatma-Doktor/Hastane önerisi

FairyDaphne

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.577
1.377
333
Kızlar 36 yaşındayım. Yumurtalarımı toplatacağım. Memorial Semih Beyi mi önerirsiniz yoksa fakülteyi mi? Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

Başka şehirlerdeki merkezler daha mı güvenilir olur?

Bir de toplattığımız yumurtaları başka ülkeye götürebiliyor muyuz ileride embriyo transferi durumunda? (Yurtdışına taşınırsak yada tedaviye orada devam etmek istersek)

Kızlar 36 yaşındayım. Yumurtalarımı toplatacağım. Memorial Semih Beyi mi önerirsiniz yoksa fakülteyi mi? Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

Bir de toplattığımız yumurtaları başka ülkeye götürebiliyor muyuz ileride embriyo transferi durumunda? (Yurtdışına taşınırsak yada tedaviye orada devam etmek istersek)
Ben Gökalp Hoca ya gittim histeroskopi için çok memnunum.tüp bebek kısmını bilmiyorum maalesef

Siz tüp bebek yaptırmayacaksınız o yüzden kurumsal bir hastane ve laboratuvar öneririm. İsim yapmış ünlü Dr önemli değil yumurta toplama uzman tüp bebekçiler yapar. Acıbadem özde idem Karadağ ile bir öngörüşme yapın ücretsiz isterseniz. Ben kayseride başka iyi Dr ve hastane bulamadım. Fiyatlar acıbadem de dışarıya göre bir tık daha yüksek. İlaçlar 20-30bşn arası kişiye göre değişir. Toplama işlemi 43.800 44 bin deyin.

Back
X