E eminemiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 195 6 68 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eminemiz #1 Kayseride zeki yilmaz duyuyorum devamli..acaba giden bilgisi deneyimi olsn varmi..
MIRA38 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 1.256 284 123 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eminemiz #2 eminemiz .!.: Kayseride zeki yilmaz duyuyorum devamli..acaba giden bilgisi deneyimi olsn varmi.. Genişletmek için tıkla... Gitmisligim yok ama giden arkadaslarim iyi dr ama cok paraci diyorlar
eminemiz .!.: Kayseride zeki yilmaz duyuyorum devamli..acaba giden bilgisi deneyimi olsn varmi.. Genişletmek için tıkla... Gitmisligim yok ama giden arkadaslarim iyi dr ama cok paraci diyorlar
sebir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 34 44 88 21 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eminemiz #3 MIRA38 .!.: Gitmisligim yok ama giden arkadaslarim iyi dr ama cok paraci diyorlar Genişletmek için tıkla... Zeki beye gidiyorum ben de çok memnunum inanılmaz rahatlatıyor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Para konusuna gelincede herkes gibi o da yani aşırı bi ücret talep etmiyor.
MIRA38 .!.: Gitmisligim yok ama giden arkadaslarim iyi dr ama cok paraci diyorlar Genişletmek için tıkla... Zeki beye gidiyorum ben de çok memnunum inanılmaz rahatlatıyor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Para konusuna gelincede herkes gibi o da yani aşırı bi ücret talep etmiyor.