Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayseriye yeni taşındık. Iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var. Acaba bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar bana fikirlerini aktarabilir mi ? şimdiden teşekkürler
çok teşekkür ederim fikirleriniz için. melikgazi hastanesinde mehmet karahançer var ona giden oldu mu acaba ? o iyi değilse cahit bey tercihim olacak...:26::26:
merhabalar arkadaşlar benimde bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim... kayseri acıbademde doğum yapmak istiyorum ama doktorlarını hiç duymadım oradan tavsiye edeceğiniz bir dr var mı? ya da acıbademle ilgili olumsuz görüşü olan var mı? şimdiden hepinize teşekkürler
Kayseriye yeni taşındık. Iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var. Acaba bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar bana fikirlerini aktarabilir mi ? şimdiden teşekkürler
özel hüma hastanesınde arzu yurci sıddetle tavsıye ederım ben gecen hafta carsamba gunu normal dogum yaptım sadece 10dk surdu arzu hanımın elı cok hafıf cok ılgılı bende bu dra gıt derım canım
özel hüma hastanesınde arzu yurci sıddetle tavsıye ederım ben gecen hafta carsamba gunu normal dogum yaptım sadece 10dk surdu arzu hanımın elı cok hafıf cok ılgılı bende bu dra gıt derım canım