- Konu Sahibi turkmengelini
kızlar, 5+2 hamileyim. kayseride başlayacağım takiplere. kimi önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ben de kayserideyım 3 aylık hamıleyım
doktorum konusunda kararsızım zeki yılmaza bir kere gittim ilgili bi doktordu memnun kaldım aslında ama önermeyenler de var ayrıca sezeryan konusunda ısrarcı olduğu söyleniyor 10 haziranda hümadaki cahit gözüakcaya gideceğim mesut kaymana da çok iyi diyorlar ama acıbademin fiyat konusu kafamı karıştırıyor bilemiyorum ne yapsam...
siz hangi doktora gidiyorsunuz ?
dünya hastanesi aynur simur dene bak pişman olmazsın ben cok severim kendısını ah bende orda olabılsem yada burda onun gıbı doktor olabılse keşke oyle tatlı bilgili ilgili![]()
kızlar ben hamile olduğumu hümada arzu hanımda öğrendim ama hastaneye güvenmediğim için hamileliğimin başından beri acıbadem hastanesine mesut beye gidiyorum ve iyiki onu tercih etmişim.acil bi durum olduğunda gece gündüz yanınıza geliyo tecrübe ettim bizzat hiç şüpheniz olmasın.o kadar ilgili ve anlayışlı bi doktor ki bu süreçte içinizi çok rahatlatıyor.doğumuma çok az kaldı umarım herşey yolunda gider,kesinlikle hastaneyi de doktorumu da tavsiye ediyorum ben![]()
eewt canım zekı beyın adını bende cok duydum ama coktutulan doktorların kapısının onu cok kalabalık oluo randevu aldıgınız saatte bıle muayne olamıosun ve doktor senınle en fazla 5 dak. ilgilenio bende mesut beye gecıcem kaan beye ısınamadım allah bızı hayırlı doktorlarla karsılastırsın ne dıyımmerhaba arkadaslar.ben suan hamile değilim gecen ay dış gebelik gecirdim.bende zeki beye gidiyordum.korunma sürecim bittikten sonra sorun varmı diye tekrar gitmem gerekiyor .zeki bey için 35 tl ücret ödeniyor.cok iyi bir doktor.etraftan cok övdüklerinden dolayı gebelik isteği için kendisinden randevu almıştım, 25 gün sonraya ancak sıra bulabildim fakat kanama gecirip gebe olduğumu öğrenince aradım seninki acil diye ertesi güne cağırmıştı.yalnız cok hastası oluyo ve bu yüzden biraz hızlı hareket ediyo.bana göre dezavantaj.sezeryan konusundada ısrarcı olmayan bir doktormuş arkadaslarımın bi çoğu normal doğum yaptı.
acıbademde aynı fiyatmış bilmiyodum mesut beyide cok övüyorlar.sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hamile arkadaslarımıza