Kayseri'deki hamişler, kontrollere kime gidiyorsunuz?

acıbadem hastanesi mustafa bey var çok ilgili bir doktor yeni başlamış oraya davranışları ve açıklamaları çok hoşuma gitti, tavsiye ederim arkadaşlar. internet sitesi www.drmustafatas.com detaylı bilgileri yazıyo

acıbadem mesut beye gidiyorum. ilk doğumumuda kendisi yaptırdı. ama okuduklarıma göre kendisi sanırım ayrılıyormuş acıbadem hastanesinden.moralim çok bozuldu açıkçası :(

walla ben çok doktorla tanıştım. şimdi 38 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri hep hümada cahit beye gidiyorum çokkk memnunum.
kesinlikle tavsiye ederim...
Canım sen mesajı yazalı çok olmuş ama şanşımı denemek istedim yine de. Doğum esnasında Cahit Byden memnun kaldın mı? Sonrasında hiç gittin mi?

kızlar,
hayatımın en harika doktoruna gittim.
avrupa hastanesinde zerrin özkeçeci.

kimse size içeri girer girmez "nasılsın, kendini nasıl hissediyorsun" dedi mi?
orta yaşlı bir hanım ve anne gibi davrandı bana.
sancıyla gitmiştim korkarak 6 haftada. ilk gidişimdi.
ultrasona aldı. bebişimi gösterdi. "bak keyfi yerinde, kalp atışı da başlamış" dedi:))

"şimdilik gelmene gerek yok, 6 hafta sonra gel, her şey yolunda görünüyor" dedi. hani özel ya, sık çağırabilirdi de...

neyse. keşke doğuma onunla girsem:97:

2008 yılı idi kendisi doğum evinde çalışıyordu. Acilden giriş yaptık, Düşük yapan eşime kürtaj yaptı, sonrasında ameliyathaneyi paspaslatmış bu zilli. Kendide kadın ama insanlıktan hiç nasibini almamış. Siz zevkini alacaksınız ben paspasmı çekeceğim kendin yap demiş ve eşimin narkozlu yarı baygın hali ile paspas çektirmiş. İnsanlık yok, bilgi birikim yok. Cahil işte okumuş cahil. hatırlayacaktır karaktersiz kendisi baş hekime çıktım ve dilekçe yazdım, sonrasında hasta hakları ve sağlık bakanlığına dilekçeye kadar götürdüm. ama hala görev yapıyor bu münasebetsiz. Lütfen uzak durun ondan.

Zerrin ÖZKEÇECİ'den uzak durun:
2008 yılı idi kendisi doğum evinde çalışıyordu. Acilden giriş yaptık, Düşük yapan eşime kürtaj yaptı, sonrasında ameliyathaneyi paspaslatmış bu zilli. Kendide kadın ama insanlıktan hiç nasibini almamış. Siz zevkini alacaksınız ben paspasmı çekeceğim kendin yap demiş ve eşimin narkozlu yarı baygın hali ile paspas çektirmiş. İnsanlık yok, bilgi birikim yok. Cahil işte okumuş cahil. hatırlayacaktır karaktersiz kendisi baş hekime çıktım ve dilekçe yazdım, sonrasında hasta hakları ve sağlık bakanlığına dilekçeye kadar götürdüm. ama hala görev yapıyor bu münasebetsiz.

Back
X