Gelinbaşı ve Gelin Tacı kayserinin en iyi kuaförü ve fotoğraf stüdyosu sizce hangisi

ya bende seneye evlenicem inşallah nişanlım kayserili... düğün orda olacak..:10: bende merak ediyorum çok azla birşey dememişler... o dediğiniz yerler nerde acaba

Kızlar fotoda sırcan diyorum. yanlış hatırlıyor olabilirim, sercanda olabilir.sivas caddesinde
kuaförde hiltonu beğeniyordu arkadaşlar, kuzenimde oraya gitmişti düğünde.
aslında bi kuaför daha vardı sivas caddesinde ama hatırlamıyorum.
orda okuduğum için artık orda değilim.

kuaförde halil veya hayrullah iyi. hilton eskiden iyiydi ancak artık güzel değil. eğer düğün fotoğrafını stüdyoda istiyorsanız sırcan iyi ama dış mekan çekimleri istiyorsanız uğur şahan var(özlem foto) . hatta uğur şahan'ın ismin aratarak çekimlerine facebooktan bakabilirsiniz. mutluluklar :46:

Ben tecrübelerime dayanarak önce önermediklerimi sonra önerdiğimi yazmak istiyorum.

Saç ve makyaj için kesinlikle kuaför Vahit ve Yalçını önermiyorum.İkisine de bir daha gitmem.

Saç kesimi,saç şekillendirme ve makyaj için Nostalji Kuaför Hayrullah'ı öneriyorum.Kayseri de ilk kez bu kuaförden memnun kalarak ayrıldım.

:52: ben eylülde evlendim kızlar kayserideki düğünde 27 mayısta bi kuaför var ibrahim durmaz pasajının içinde adı paris orasına gittim memnun kaldım istediğğiniz gibi yapıor . ama kendi istediğinizi yaptırın onlar yaparsa abartıyolar çünkü birde beğendik varya meydan da ordan sivas caddesine doğru giden bi sokak var avukatların bürosu filan orda orda funda diye bi kuaför var dükkanı vasat ama kadın çok becerikli süper yapıo makyajı filanda süper ve fiyatıda uygun gidin konuşun bu dediğim yerler orta fiyat ama çok güzel yapıolar

Arkadaslar kayseride pek özenli kuaför yok dediğiniz kuaförlerin yanı sıra talasta selin yada tülay (ismini tam hatırlayamadım )kuaförden ben çok memnun ayrıldım stüdyo olarak çelik stüdyoyu öneririm sevgilerimle.......

:52: ben eylülde evlendim kızlar kayserideki düğünde 27 mayısta bi kuaför var ibrahim durmaz pasajının içinde adı paris orasına gittim memnun kaldım istediğğiniz gibi yapıor . ama kendi istediğinizi yaptırın onlar yaparsa abartıyolar çünkü birde beğendik varya meydan da ordan sivas caddesine doğru giden bi sokak var avukatların bürosu filan orda orda funda diye bi kuaför var dükkanı vasat ama kadın çok becerikli süper yapıo makyajı filanda süper ve fiyatıda uygun gidin konuşun bu dediğim yerler orta fiyat ama çok güzel yapıolar

İstasyon caddesinde funda dükkanın adı topuz birkaç kez gittim düğün saçı yaptı birkaç kişiye çabuk çabuk yaptı ama fena değildi o daha çok kesim, boya falan onlarda iyi. Foto sırcan iyi sivas caddesinde.

kayseride bı duğun vardı kuaför halılı ayarlamışlar.
ne kadar pahalı.
oyle aman amanda bısey yapmıyor tabıı bence...

ben evleneli baya oldu ama ben hayrullah'ta saçımı yaptırmıştım herkes çok beeğndi ben de çok memnun kaldım. fotolar foto sırcan da çekildi ama o zamanlar dış mekan çekimi yoktu:(((( stüdyo çekimi yapıldı onları da beğendik.

Kizlar bende esmeray kuaforde yaptirdim.. Kina sacimida dugun sacimida cok begendiler.. FotogrAf konusundada sircani tek gecerim.. Dugun dansi kursu icinde romeo dans okulu derim

Back
X