kızlar ehliyetimi alalı 5 ay oluyor aldığımdan beri yollardayım acemiliği başka türlü atamam öğrendiğimi unuturum diye sürekli kullanıyorum..şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım..sabah eşim başka şehre iş için gidecekti 2 günlüğüne arabayı bana bıraktı lazım olur diye bende onu otogara bıraktım yolcu ettim,sonra park yerinden tam çıkacakken benim çıkacağım tarafa yani arkama bir araba geldi,bende arkasını tam sağa verip çıkayım dedim,yavaş yavaş çıkarken solumdaki aracın yan tarafına sürttüm.hem bende hem ondan sürtünme izi var..hemen aracın sahibini buldum neyse hasar karşılayayım dedim bir sürü insan toplandı adamlar bakıyr falan..zaten olayın üstüne bide onların çok büyük kaza yapmışım gibi gelip izlemesi beni acaip gerdi.önemli bişey değil basit bişey dediler..sonra beni eleştirip gülmeye başladılar..acemi işte kadın sürücü değilmi hahaha falan..
zaten sürttüğüm için üzgünüm ne alemi var uzatmanın beni rencide etmemin..bana akıl veriyor hepsi birden şurdan şöyle yapsaydın da çıksaydın da vs vs diye....
o kadar üzgünüm ve o kadar moralim bozukki anlatamam size.
eve geldim yattım uyuyamıyorum içime öküz oturdu sanki..
herşeyin bir ilki vardır hatta bu basit bile bişey ama üzüldüm işte..
offf başına gelen varmı..bide sanki erkekler çok süpermiş gibi eleştirmezlermi ya..kendilerine çok güvendikleri için kurallara hiç dikkat etmeyip en çok kaza yapan onlar ama sorsanız en usta şoför de kendileri.
zaten sürttüğüm için üzgünüm ne alemi var uzatmanın beni rencide etmemin..bana akıl veriyor hepsi birden şurdan şöyle yapsaydın da çıksaydın da vs vs diye....
o kadar üzgünüm ve o kadar moralim bozukki anlatamam size.
eve geldim yattım uyuyamıyorum içime öküz oturdu sanki..
herşeyin bir ilki vardır hatta bu basit bile bişey ama üzüldüm işte..
offf başına gelen varmı..bide sanki erkekler çok süpermiş gibi eleştirmezlermi ya..kendilerine çok güvendikleri için kurallara hiç dikkat etmeyip en çok kaza yapan onlar ama sorsanız en usta şoför de kendileri.
Son düzenleme: