kaza yapan varmı aranızda..beni biraz rahatlatın yaa:((((

deliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
29
0
86
Balıkesir
kızlar ehliyetimi alalı 5 ay oluyor aldığımdan beri yollardayım acemiliği başka türlü atamam öğrendiğimi unuturum diye sürekli kullanıyorum..şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım..sabah eşim başka şehre iş için gidecekti 2 günlüğüne arabayı bana bıraktı lazım olur diye bende onu otogara bıraktım yolcu ettim,sonra park yerinden tam çıkacakken benim çıkacağım tarafa yani arkama bir araba geldi,bende arkasını tam sağa verip çıkayım dedim,yavaş yavaş çıkarken solumdaki aracın yan tarafına sürttüm.hem bende hem ondan sürtünme izi var..hemen aracın sahibini buldum neyse hasar karşılayayım dedim bir sürü insan toplandı adamlar bakıyr falan..zaten olayın üstüne bide onların çok büyük kaza yapmışım gibi gelip izlemesi beni acaip gerdi.önemli bişey değil basit bişey dediler..sonra beni eleştirip gülmeye başladılar..acemi işte kadın sürücü değilmi hahaha falan..
zaten sürttüğüm için üzgünüm ne alemi var uzatmanın beni rencide etmemin..bana akıl veriyor hepsi birden şurdan şöyle yapsaydın da çıksaydın da vs vs diye....
o kadar üzgünüm ve o kadar moralim bozukki anlatamam size.
eve geldim yattım uyuyamıyorum içime öküz oturdu sanki..
herşeyin bir ilki vardır hatta bu basit bile bişey ama üzüldüm işte..
offf başına gelen varmı..bide sanki erkekler çok süpermiş gibi eleştirmezlermi ya..kendilerine çok güvendikleri için kurallara hiç dikkat etmeyip en çok kaza yapan onlar ama sorsanız en usta şoför de kendileri.

Son düzenleme:
bende yeni araba kullanmaya başladığım zaman sag tarafinı kaldırıma çarpmıştım :) hesaplayamadim,kapalı dondüm ve sagdan sağlam bir darbe aldım ama kaldırıma çarptığım için yoluma devam ettim..eve geldim hungur hungur ağladım..kendime kızdım..
inanırmısin, o günden sonra bana bir rahatlık geldi :) amaan benden kıymetli mı diyorum :)
Allah büyük kazalardan korusun..
bosver sende düşünme..cana gelecegine mala gelsin..kasko var nasılsa :) bosver canım üzülme hiç..

hemen eşimi aradım yola yeni çıkmıştı zaten dedim aşkım böyle böyle oldu
olsun bitanem üzülme olur öyle şeyler,kimse anasının karnından usta şoför doğmadı,herkes belli bir aşamaya gelene kadara hatta gelse bile ufak tefek kazlar olur..cana geleceğine mala gelsin dedi..
ama ben çok üzüldüm işte..
kapının önüne gelince tek sıra halinde 2 arabanın arasına parketmem gerekiyordu.bende onu tam beceremiyorum yani kaldırıma yakın cuk diye oturtamıyorum..hiç araba olmasa süperde 2 arabanın arası olunca illa bi boşluk bırakıyorum.yan yan oluncada hiç sorun yok ondanda hemen parkederim ama en korkulu rüyam bu.neyse geldim eve,yapacağım dedim onlar gibi park edeceğim..ileri geri kıvır derken biraz zamanımı alsada yaptım.ama sevincini yaşayamadım hala.
en çokta erkeklerin hemen bayan sürücü deyip gülmesi sinirimi bozdu.
çok aşağılıyorlar yaa
resmen klişeleşmiş bir espri konusu onlar için..

tatlım elalem arabaya çarpıp dağıttıktan sonra kaçıyor. sen basit bi sürtmeden dolayı suçluluk duyup arabanın sahibini aramışsın. takdir ediyorum çok erdemli bi davranış.

acemilik evresinde ufak tefek kazalar normaldir. biraz daha dikkatli olmaya çalışırsın olur biter :)

ben 3 senedir araba kullanıyorum,paralel parkı hala beceremiyorum :) bazen cuk diye oluyor bazende terler boşalıyor yine yapamıyorum..
arabanın sagını,solunu,burnunu,arkasını yeni yeni hesaplamaya başladım..
sen daha çok yenisin..çok normal..mesafeyi hesaplamak zor oluyor..
hiç üzülme..
bırak onlar ne derse desin bosver takma hiç..
arkamdan korna,selektor yapıyor umrum değil..çok istiyorsa geçsin beni..bana ne..
sakın öyle durumlarda telaş yapma..beni bı kere sıkıştırdılar annemleydim..bı önüme geçiyor bir arkama,bı sagıma bı soluma..olay da korna bastım diye hırs yaptı salak!hiç telaş olma bu gibi durumlarda..Şeridi'nden gitmeye devam et..
bayan olduğumuz için,biz beceremeyiz sanıyorlar,aptal aptal korkutmaya çalışıyorlar..kirolar!
sen hiç orali olma canım..bırak yirtinsin arkanda,yiyosa gecer yemiyosa essek gibi arkanda kalmak zorunda :)))

üzülme canım.erkekler yaptım mı kazayı bilanço ağır oluyor biz bayanlar daha küçük hatalar yapıyoruz.
altı üstü sürtülmüş ne olacak ki? para çıkıcakmış nazar olmuş de geç:)
Allah korusun beterinden saklasın. bunlar herkesin başına gelen olağan şeyler. ilk defa siz yapmadınız ya:)
benim ilk sürttüğüm araç yanımdan geçen devriye polisin arabasıydı:)) siz yine şnslısınız... kaydirigubbakcemile3

Ah kardesssssss bende babamın arabasını 2 arabaya carptım ve bızım araba ıle bırlıkte 3 araba mahvoldu..............cok utandım acemı olmanın yan etkılerı........tabı benım cesaretım kırıldı sımdı arabayı sÜrmekten cok korkuyorummmmmmmmmm

er-ca çok güldüm yaa...neşelendirdin beni birazda olsa..sabahtır neşem yerine gelmedi.çok kötü moralim bozuk hala.
kuzenimde ilk zamanlarında sürtmüştü iyi sürtmüş ama söylediğine göre.bir daha kullanmadı.zaten çok pratikte yapmamıştı daha şehir içinde falan kullanmıyordu...benim öyle değil Allahtan..inşallah bir daha böyle bir hata yapmam.başıma gelmez..

Son düzenleme:
Ben de 2 aylık şöförüm.:)
Geçen hafta sabahtan akşama kadar araba kullandım, il dışına çıktım, şehrin içinde fink attım.
Sonra bir alışveriş merkezinde parkediyorum derken kolona arabanın sağ tarafını sürttüm, iyi mi..
Hani kalabalık olsa, ya da şöyle heybetli bir arabam olsa mazeretim olacak. Bomboş bir otoparkta , küçücük arabamla becerdim..

Bakışlar çok rahatsız edici, haklısın..
Umrumda bile değil valla..
Durmak yok, yola devam...

yok yok tabi ki yola devam..asla bu işin peşini bırakmıcam.5 aydır fıldır fıldır sürüyorum şehir içinde,şehir dışında..eşim bile hep bana kullandırıyorki alışayım..ama oldu bi hata,hesaplayamadım..inşallah polise gidipte bana sürttü kaçtı demez..eşimin arakadşının başına geldide...ufak bi kazaymış bizimki gibi hafif bir sürtünmeden mevcut..öenmli değil demiş adam herkes kendi yoluna gitmiş.sonra polis karşısına çıkmış sürtüp kaçmışsın plakanı almışlar diye
ne adi insanlar var ya.inşallah öyle yapmaz..

insanı kadın erkek diye değerlendirmek çok yanlış......insan demek lazım...ve insanda kendine hata yapma hakkını vermeli.....moralini bozma küçük bi kaza işte oturup şükret......

Çarpmadan usta şoför mü olunur ya vu sendekaydirigubbakcemile
İlk kazamda merdivene çarpmıştım fren yerine gaza basıp eyvahedigeldismile ondan sona biraz tırstım sona maaile bi kamyona arabanın yanını sürtmüştüm pikniğe giderken :kedi: rezaletti herkese rezil oldum ogün eve nasıl döndüm iki gün hep aklımda bu çarpışma görsen üstümdeki yükten uyuyamadım bile dün gibi hatırlıyorum bunu :sinifsinif:
Ama bu çok sene önceydi ve o kazadan sona zincirleme bi kazaya karıştım ama bu sefer suçum yoktu belim ağrıdı bi hafta .Önümdeki araba da sivil polisler varmış ben bilmiyorum tabi tek başımayım acemiyimde öndeki araçla anlaşıp benim ve arkadaki sürücünün üstüne atmaya kalktılar suçu bende hemen birini çağırdım o zaman normal tutanak tutuldu hasarımı ödediler :umursamaz: Bu kazadan sona üstümdeki sıkıntıyı atıp rahat araba kullanmaya başladım .Bu işler böyle umarım bununla kalır kaza deneyimin .Erkekler güler ama aldırma , benim enişte bozuntum kontak çevirmeyi bilmez elli yaşında hala ehliyeti yok kadınlar araba kullanmasın çok kötü kullanıyolar diye gülerdi kazma .Abi şurdan çıkar ben kullanamıcam diyeydin kullanamazlardı .O gülme olayı tamamen kendilerine güvensizlikten boşver
EŞİNEDE TEBRİKLER :nazar:a.s.

ben de adamın birine arkadan çarpmıştım
oluyor böyle şeyler
her gün yüzlerce kaza oluyor memlekette
erkek şoför sayısı daha çok olduğuna göre kaza oranı elbette onlarda daha yüksek ama
bayan olunca daha göze batıyor işte.

çocuklar nasıl düşe kalka yürümeyi öğreniyolar, araba sürmek de öyle. hiç bakmayın başkalarının ne dediğine.
ben araba sürmeyi bilmiyorum da bisikletle ilgili bi anım var. :)

bisiklet sürmeyi yeni öğrenmiştim. babam bana yeni bisiklet aldı. ben de bindim hevesle. daha 100 metre gitmeden duran bir dolmuşa bodoslama daldım! işin kötüsü ön tekerlek tamamen dolmuşun altına Sıkıştı kaydirigubbakcemile3

bi sürü insan toplandı dakikalarca bisikleti kurtarmaya çalışmıştık :1: çok utanmıştım ama hırs yaptım. şimdi çok iyi bisiklet sürerim :)

amaannnn canımmm Allah can kayıplı büyük kazalardan korusun takma bunları ..bende geri geri çıkarken koca ağacı görmedim gömdüm arabamın arkasını ağaca panikten bide hala fren yerine basıyorum gaza :):):):) neyse bi baktım agaca çarpmışım toparladım kendimi hiçbişey olmamış gibi o halde gidecegim yere gittim .arkadaslarla kahvaltıya gidiyorduk :):):) sonra ertesi gün arabayı servise götürdüm kasko için tutanak tuttular .anlat kazayı dediler anlattım ağaca çarptım dedim .adamlar gülüyor alkollümüydün diye :):):) ne yani insana çarpsam dahamı iyi bir kaza degeri olacaktı diye çıkıştıktan sonra seslerini kestiler.
sonra yolda giderken bi arabanın aynasına çarptım çektim sağda durdum adam arabasından indi nasıl koşuyor dikiz aynasından bakıyorum kesin beni parçalayacak dedim .yanıma gelince camı yavasca açtım bayan oldugumu görünce hanımefendi bişeyiniz yokya dedi :):):):):) bu kazayıda öyle atlattım :):):):):)

sonra virajı dar aldıgım için yandaki kaldırıma çarptım arka tamponu hiçbişey olmamış gibi yoluma devam ettim..

yolda giderken kadının biri bana çarptı arabamı boydan çizdi bi posta onla kavga etmek durumunda kaldım ..

ohooooooo 3 senelik şöförlük tecrübesini böyle böyle kazandım :):):):) herkes anasının karnında öğrenmiyor bu mereti erkekler gurur yaptıkları için anlatmıyorlar başlarına neler geldiğini .

hiçkimseye zarar vermeden başıma 3 küçük olay geldi ama bu kadar sene içinde tek bir tane yemiş oldugum trafik cezasıda yok ..onlar önce kendilerine baksın .sakın cesaretin kırılmasın ..aynenn devam :):):):)

Canınızı sıkmayın.Yeni öğrenirken mutlaka ufak tefekte olsa kazalar yaşanıyor.
ılk trafiğe çıktığım zaman ışıklarda durdum, aracım lpgli (lpgye geçerken) birden istop etti.Tabi ilk acemiliğim sebebini anlayamadım.Tekrar aracı çalıştırırken telaştan geri vitese takmışım arkadaki servis aracına çarptım.Allahtan gaza fazla basmadığım için hasar oluşmadı.Arabadan indiğimde bacaklarım titriyordu.Karşı aracın sahibi arabasını bıraktı beni sakinleştirmeye çalışıyor, suveriyordu.Rengim kül gibi olmuştu korkudan.
ılk gün işyerinin park yerinden çıktım. Ama nasıl paniğim anlatamam.Sağ tarafta duran aracın tamponuna çarptım.Şans eseri birşey olmadı.
Siz kendinizi boş yere üzmeyin.Maddi hasarlı kazalar sonuçta telafi edilir.Önemli olan can kaybının yaşanmaması.Benim en büyük korkum o...

herkes kaza yapabilir cnm kendini fazla kasmamalısın. bende arabayı kullanırken çok tedirgin oluyorum. eşim 10 senedir araba kullanmasına rağmen 2 ay önce kaza yaptı hemde çok kötü bir şekilde araç içerisinden sağ çıktıklarına dua ediyoruz. herşey bir anlık inanki. hiç kafana takma mevlam daha büyüklerinden korusun.

:roflol:yerimseniben moralini bozma canım benim 10 yıllık sürücüyüm geçenyıl ölüyodum trafik bu sen çarpmazsın gelir san çarparlar moralini bozmıyacaksın ne düşünürsen o olur dikkatli ol aynalarını devamlı kontrol et önemli olan bunlar

.
buda bise mi canim

ben arabayla kamyona carptim sonrada kanala uctum, 8 yillik söför olmama ragmen

anam canım benim sen bende dah betermişsin beaa :(( arıza kalmadı inşallah bende duran belediye otobüsüne çarpmıştım kol ve bacak kırılı kazalarla ilgili bir topik açayım barime kız bak bu eksik kalmış

Back
X