Buharlı Ütüler kazanlı ütümü kazansız ütümü?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
kızlar ütüm bozuldu tavsiye edebileceğiniz bir ütü var mı? fiyatı önemli değil iyi ve kaliteli bişey olsu.

ay aynı şeyi ben de araştırdım geçen gün :))
eğer ütüleri biriktirip yapıyorsan kazanlı al. çünkü tek seferde çok fazla ütüyü hızlı yapabiliyosun.
ufak tefek ütülenecekler oluyorsa, yani hemen şu tişörtü ütüleyip çıkayım diyosan kazansız da işini görür.
ütü diyince benim aklıma hep philips gelio.
kazanlı alacaksan bu: Philips - PerfectCare Buhar kazanlı Akıllı ütü 260 g şok buhar, Taşıma Kilidi, Otomatik kapanma - GC9240/02 - Buhar kazanlı ütüler - Ütüler - Ev ürünleri
buharlı bu olabilir: Philips - Azur Ionic Buharlı ütü İyonik Derin Buhar - GC4870/02 - Buharlı ütüler - Ütüler - Ev ürünleri

kazanlı ütüler hemen kullanılmadığı için mutlaka yanında normal ütünde olmalı.bu arada suyu bitince hemen açıp dolduramıyorsun beklemen gerekli düdklü tencere gibi üst modellerde hemen kullanım varmı bilmiyorum ama 400 tl üzerinde belki vardır.alacaksan 4,5 barın üzerinde tercih et birde susuz kullanımı olsun.bunlar su fışkırtmıyor bunuda araştır varsa ondan alabilirsin.eğer zaten benim normal ütüm var diyorsan kazanlıda al bence ceketlerin kollarını gerip yüksek buhar uyguluyorum süper oluyor..

Merhaba Arkadaşlar,

Ben ütü evi açacağım ve bende ütü arıyorum. Linkini paylaştığım Philips'in ütüsünü almak istiyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız veya başka model varsa aklınızda onları yazarsanız sevinirim.

Philips Giysi bakımı. Ütüler

arkadaşlar benimde kullanmadığım marka kalmadı ütüde tefalinden tutunda en iyisi dediğimiz için onu yazdım bir sürü marka,hatta pres ütü bile almıştım kullanamadım koca bişey zaten ,kısacası hiç birinden istediğim randımanı alamadım ,bu buhar kazanlı ütüler nasıl memnunmusunuz kullananlar ,hangisini tavsiye edersiniz performans ve marka olarak....

bende tefal Easy Pressing GV5240 - Buhar Jeneratörleri - Tefal Türkiye - bnde bu model var.ocak ayında almıştık.gayette memnunum.fiyatıda daha uygundu öle çok uçuk paralar ödemeye gerekte yok.acil ütü yapacağında biraz beklemen gerekebilir ama değer.uğraşmıyorsun ütü yaparken çok rahat oluyor.benim normal ütümde var çok acil olursa onu kullanıyorum.

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için,karar veremiyordum şimdi netten inceledimde, tefal marka olarak favorimdir zaten birde onu deniyeyim.
ayy şu ütü beni çok geriyor ter içinde kalıyorum yaparken,onun içinde bişey bulsalarda şöyle atsak içinede ütülenmiş halde geri alsak ne güzel olurdu.....

ütü daha soğumadan yazıyorum :)
ilk evlendiğimde kayınvalidem bir ütü vermişti
düşürüp içine etmiştim sonrasında kendime tefalin aldım
tam bir işkence oldu bende
en sonunda bozdum yazın özellikle fırın eldiveniyle ütü yaptım
tutmam gereken yer ısınıyordu
zırt pırt su doldurmalar
açılmayan kıyafetler
o kadar sıkıntı yaşadımki resmen ıslak ıslak ütü yapacaktım o kadar nemli bırakıyordum

yaklaşık 2 saat önce mağazadaki kadını rehin alarak bir sürü soru sordum
braun 120 gr buhar çıkışlı ütü alırken birden kazanlı almaya verdim
philips in 3,5 barlık kazanlı ütüsünü aldım-sürekli 80 gr buhar veriyor
(normalde diğer ütülerde sürekli 50 gr buhar veriyor tuşa bastığında 170 gr buhar veriyor)
eve gelince hemen işe koyuldum
suyu koydum
kıyafeti daha yerleştirirken ütü ısındı bile
kumaşın üstünde hızlı bir şekilde ütülüyorum ve yaklaşık 2 haftadır bekleyen kıyafetler açılıyor dümdüz oluyor

arkadaş bu kadar zaman ne işkence çekmişim
teknoloji nasıl bir gelişim göstermiş

ay birde kendimi son ütücü gibi hissettim böyle artist artist ütülüyorum

kısacası 290 liraya (kampanyası vardı) normal ütü fiyatına kazanlı ütüm oldu.

yer sıkıntısı çekmiyorum
daha önce ben yatak odasında perdenin arkasında kalacak şekilde kaloriferin üstüne koyuyordum şimdi dolabın içine

Düzenleyen: canavar Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 05

merhabalar ben de ütü arıyorum arkadaşımBir türlü karar veremiyorum marka ve model konusunda Acaba aldığınız model ne ve hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?Ne gibi özellikleri hoşunuza gitti?Hoşunuza gitmeyen yönleri neler?Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum

merhaba canım
kesinlikle kazanlı ütü al derim
memnunum şükür şuana kadar sıkıntı yaşamadım.
benim aldığım ürün Philips GC 7220/02
çevre mağazalarda bulamaz ise netten beyazeşyam firmasında var
330 lira demişler fiyat olarak

bende ütü evi açmak istiyorumda acaba siz açtınız ve memnun kaldınız mı ben evimde yapmayı düşünüyorm lütfen cevap verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…