- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
kızlar ütüm bozuldu tavsiye edebileceğiniz bir ütü var mı? fiyatı önemli değil iyi ve kaliteli bişey olsu.
ütünüzü aldınız mı bilmiyorum ama ben ariete bir marka kullanıyorum çok memnunum almanızı tavsiye ederim.
benimde ütüm bozuldu, acil almam gerekiyor nasıl bir ürün? nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
arkadaşlar benimde kullanmadığım marka kalmadı ütüde tefalinden tutunda en iyisi dediğimiz için onu yazdım bir sürü marka,hatta pres ütü bile almıştım kullanamadım koca bişey zaten ,kısacası hiç birinden istediğim randımanı alamadım ,bu buhar kazanlı ütüler nasıl memnunmusunuz kullananlar ,hangisini tavsiye edersiniz performans ve marka olarak....
ütü daha soğumadan yazıyorum :)
ilk evlendiğimde kayınvalidem bir ütü vermişti
düşürüp içine etmiştim sonrasında kendime tefalin aldım
tam bir işkence oldu bende
en sonunda bozdum yazın özellikle fırın eldiveniyle ütü yaptım
tutmam gereken yer ısınıyordu
zırt pırt su doldurmalar
açılmayan kıyafetler
o kadar sıkıntı yaşadımki resmen ıslak ıslak ütü yapacaktım o kadar nemli bırakıyordum
yaklaşık 2 saat önce mağazadaki kadını rehin alarak bir sürü soru sordum
braun 120 gr buhar çıkışlı ütü alırken birden kazanlı almaya verdim
philips in 3,5 barlık kazanlı ütüsünü aldım-sürekli 80 gr buhar veriyor
(normalde diğer ütülerde sürekli 50 gr buhar veriyor tuşa bastığında 170 gr buhar veriyor)
eve gelince hemen işe koyuldum
suyu koydum
kıyafeti daha yerleştirirken ütü ısındı bile
kumaşın üstünde hızlı bir şekilde ütülüyorum ve yaklaşık 2 haftadır bekleyen kıyafetler açılıyor dümdüz oluyor
arkadaş bu kadar zaman ne işkence çekmişim
teknoloji nasıl bir gelişim göstermiş
ay birde kendimi son ütücü gibi hissettim böyle artist artist ütülüyorum
kısacası 290 liraya (kampanyası vardı) normal ütü fiyatına kazanlı ütüm oldu.
yer sıkıntısı çekmiyorum
daha önce ben yatak odasında perdenin arkasında kalacak şekilde kaloriferin üstüne koyuyordum şimdi dolabın içine
Düzenleyen: canavar Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati05
merhabalar ben de ütü arıyorum arkadaşımBir türlü karar veremiyorum marka ve model konusunda Acaba aldığınız model ne ve hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?Ne gibi özellikleri hoşunuza gitti?Hoşunuza gitmeyen yönleri neler?Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ütü evi açacağım ve bende ütü arıyorum. Linkini paylaştığım Philips'in ütüsünü almak istiyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız veya başka model varsa aklınızda onları yazarsanız sevinirim.
Philips Giysi bakımı. Ütüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?