- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi pembeseker06
hiç merak etme cnm, hep bildik yöntemlerevet ben de cok merak edıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç merak etme cnm, hep bildik yöntemlerevet ben de cok merak edıyorum![]()
çok ciddiyim ben kazasız kalamıyombelki kazayla olur
![]()
Ne yaptın taktırdın mı arkadaşım?
Normal zamanda hamile kalma ihtimali %25 ve 20 diye biliyoru .gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık![]()
Nasil koruncaz peki yaaNormal zamanda hamile kalma ihtimali %25 ve 20 diye biliyoru .
Takvim tutuyorsun ve yumurtlama dönemiyle alakasız bir zamanda ilişkiye girip geri çekilme yöntemi uyguluyorsun ve hamilesin.
Spiral var ama kaymış ve bilmiyorsun, hamilesin.
Prezervatifte sorun varmış hamilesin.
Bu ve benzeri şeylen hepsine kaza deniyor![]()
İlacı aksatmamak, spiralin kontrol süresini geçirmemek, hiç bir şekilde oşmaz diye düşünüp korunmasız ilişkiye girmemekNasil koruncaz peki yaa
Prezervatif olursaİlacı aksatmamak, spiralin kontrol süresini geçirmemek, hiç bir şekilde oşmaz diye düşünüp korunmasız ilişkiye girmemek![]()
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..