Kazık yedim itiraz etme hakkım var mı

Sirf konunuza cevap verebilmek icin biraz once uye oldum. Vazgecme iade talep etme hakkiniz tabiki var. Ben ayni seyi gelinlik secerken yasadim bundan 1 ay evvel. Kurumsal bir markadan gelinlik begenip aldik. 1000 tl kapora verdik kalan para da 15 gun icinde verilcekti. Sonrasinda magazanin hic bir kusurlu davranisi olmamasina ragmen ben 1 gun sonra vazgecmek istedigimi belirttim tabiki kabul etmediler. Sikayet sitelerine yazdim yazinin once onlara gtmesine ragmen hic umursamadilar.

Ben de BIMER e yazdim beni bagli bulundugum ilcenin kaymakamligindaki tuketici hakem heyetine yonlerdirdiler. Gttim sikayet ettim. Sonrasinda gunlerce arayip ulasamadigim bi dönüs alamadigim o 'kurumsal' magazanin muhasebe muduru beni uzlasmak icin aradi. Cunku hakem heyeti onlardan 30 gun icerisinde konuyla alakali savunma bekliyor.
Fazla uzattim sanirim kusura bakmayin sonuc olarak parami söke söke aldim sikayet etmesem ustune yatcaklardi ortada dikilen hazirlanan hic bi gelinlik olmamasina ragmen. Kesinlikle hakkinizi arayin.

Mağaza dediğiniz neresi evk..mu? Ben nevresim aldım 2 hafta kadar sonra değiştirdim. İade hakkınız kesim ama kesin var. Sadece size özel yapildiysa mobilya gibi o zaman teslimat tan sonra olmayabilir li ben mobilyayida geç gelecek diye iade ettim.

Bayan derken küfür etmedim ya bune tepki anlamadım. Öyle bir yazısınız varki sanki erkek siniz de bayan demişim yapmayın gözünuzu seveyım konuyu saptırmayın.
Sizin üslubunuz da ters biraz. Ayrıca şu bayan kelimesini de bari biz kadınlar kullanmayalım. Hanımefendi deyin nick'iyle hitap edin ama bayan sevimsiz evet

Kazıklanmak değil ki hanımefendi. Siz hemen görür görmez almışsınız araştırmadan başka yerde de indirim varmış onu her yer indirimli satmıyor ki siz aldıktan sonra indirime girmiş olabilir, satılan yerle anlaşması vardır indirimlidir vs. yani adamlar size kazık atmış olmuyor. Çok araştırıp almak lazım böyle şeyleri. Yapabileceğiniz bir şey yok size baştan iade yok demişler ki olmaz zaten. Benim hiçbir çeyiz ürünümde iade yoktu değişim vardı sizde ihtiyacınız olan başka bir şey alın yerine gidip o takımı alı sonra?

Back
X