• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazıklandım, adama gidip fazla para aldığını söylesem mi?

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
274
53
Dün çıktı almam lazımdı. Sağda solda dini yazılar yazan bir dükkana girdim. Çıkaracağım şeyler maksimum 30 sayfaydı. Benden 55 lira aldı. Acaba 5 lira mi demek istedi diye düşündüm. Hiç bu kadar para vermemiştim çünkü. Yabancı mısın, rakamları anlamıyorsun 55 dedi. Başvuru yapacağım yere acelem olduğu için tartışmak istemedim. Verdiğim paraya üzüldüm gerçekten. Ben de hata var gitmeden önce saymadım, ne kadar demedim. Şimdi adama gidip fazla para aldığını söylemek istiyorum, muhtemelen tartışıcam.

Aynı gün başka yere daha gittim, adam 2 sayfayı okunur çıkarmadı ama onun da parasını aldı. Üstteki örnekteki adam da, yanlış sayfa çıkardı, onların da parasını ekledi. Doğru olan bu mu ödemeli miydim? Ödedim gerçi tartışmak istemediğimden.

Ben birkac gun once siyah beyaz 20 sayfa ciktiya 10tl verdim. Seninkiler eger renkli ciktiysa normal.

Düzgün çıkmayan çıktılara da para verir miydiniz? Okunmuyor hiç

Yerinizde olsam aynı yere gider sorardım. O gün acelem vardı soramadım; renkli çıktılarda sayfa başı ne kadar alıyorsunuz vs diye sorun. Veya tanıdığınız biri gitsin sorsun sizi kazıkladı ise ortaya çıkar.

Ben saf mıyım, düzgün çıkmayan çöpe giden çıktılara da para verdim. Siz de verir miydiniz?

Kırtasiyeler hep pahalıya çıktı veriyor. İnternet cafelerde falan daha ucuzdu benim gençliğimde. Şimdi nasıldır bilemem de.

Ben saf mıyım, düzgün çıkmayan çöpe giden çıktılara da para verdim. Siz de verir miydiniz?
Hayır,yazıcı hatası benim sorunum değil.. o yüzden hatalilari ayırır para vermezdim(ama bunu o an yapmaliydiniz),bu arada 55tl normal ,çıktı fiyatları zamlandı malum.

Back
X