evet günlerden cumartesiydi
bi arkadaşım "Kazım Abiyi kaybettik" dedi. inanmadım olamazdıki böyle bişey
bikaç kişiye daha sordum (güvenilir bikaç kaynak) herkesin cevabı aynıydı.
ama yok olamazdı böyle bişey bu kadar genç bi yürek böylesine iyi bi insan bu kadar erken gidemezdi gitmemeliydi. daha yapacak o kadar şey varken neden ?
Ama Allahın işinede karışılmazki :çok üzgünüm:
Biliyoruz
Bir yıldız yağmuruna tutulacağız
Toprak çökecek
Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız
"Hayde" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yıldızların çok olduğu
Bir gökyüzü altına... Kazım Koyuncu
unutmayacağız.!
senağlamasenağlamasenağlama
O günden beri Kazım Abi yok :1no2:
o yok değil hiscim
biz varoldukça onun şarkılarını aynı gökyüzü altında paylaştıkça o hep var
Dina K'ak'i
bu sene volkan konak geldi üniversitemize gözleri yaşlı yaşlı
çk severdim kardeşimi aldılar onu benden dedi ağlayarak
kazım abim mekanın cennet olsunnn
Ben volkan konak ın bi lafı var o lafına o kadar ağlamıştım ki... senağlama Kazım Koyuncu öldükten sonra Volkan Konak morga gidiyor bakmaya... Çıktıktan sonra da ağlayarak şunu diyor: Kardeşimi çekmeceye koymuşlar senağlama
Ben volkan konak ın bi lafı var o lafına o kadar ağlamıştım ki... senağlama Kazım Koyuncu öldükten sonra Volkan Konak morga gidiyor bakmaya... Çıktıktan sonra da ağlayarak şunu diyor: Kardeşimi çekmeceye koymuşlar senağlama
Kazım Koyuncu
Kazım Koyuncu (1972 - 2005), Karadenizli bir rock şarkıcısıdır.
Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Sugören köyünde doğdu. Müziğe ortaokul birinci sınıfta
mandolin çalarak başladı. Çocukluğu, "üstadım" dediği, "Kemençeci Yaşar" lakabı ile
tanınan Yaşar Turna'nın yanında türkü dinleyerek geçti. İstanbul'a üniversite eğitimi için
geldikten sonra müzikle yoğun olarak uğraşmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal
Bilgiler Fakültesi'nden siyasi nedenlerle ayrıldı. 20 yaşında iken, 1992'de Ali Elver
le "Dinmeyen" adlı rock müzik grubunu kurdu ve profesyonel müzik yapmaya başladı.
Daha sonra Lazca müzik yapmak için bu gruptan ayrılsa da rock'tan kopamadı ve Laz
etnik müziğini rock tabanlı yorumlamaya başladı.
1993’te Mehmedali Barış Beşli ile birlikte Zuğaşi Berepe (Lazca: Denizin Çocukları) adlı
rock müzik grubunu kurdu. Lazca rock yapma iddiası ile yola çıkan ve 1995'te Va
Mişkunan (Bilmiyoruz), 1998'de de İgzas (Gidiyor) adlı albümleri yaparak bu iddialarını da
gerçekleştiren grup, sınırlı sayıda (yalnızca 130 adet) basılmış bir konser albümü
çıkardıktan sonra 1999 yılında dağıldı.
Kazım Koyuncu, tek başına müziğe devam etti ve Salkım Söğüt adlı projelerin ikincisinde 3
şarkıyla yer aldı. 2001’de Viya adlı ilk solo albümünü çıkardı. Daha sonra Kanal D
televizyonunda yayınlanan ve çok sevilen Gülbeyaz adlı dizinin hem müziklerini yaptı, hem
de dizinin bazı bölümlerinde oyuncu olarak görev aldı ve bundan sonra yurt çapında
tanınmaya başlandı. Daha sonra da Kemal Sahir Gürel ile birlikte Sultan Makamı adlı
televizyon dizisinin müziklerini hazırladı.
Karadeniz müziğinin güçlü temsilcilerinden Fuat Saka, Volkan Konak ve Bayar Şahin ile
birlikte düzenledikleri, büyük ilgi gören Hey Gidi Karadeniz konserler dizisinin de
öncülüğünü yaptı. Nisan 2004'te çıkardığı ikinci solo albümü Hayde, sanatçının
popülaritesini daha da arttırdı.
2004'ün sonlarında akciğer kanseri teşhisi konuldu ve tedavi görmeye başladı. 25 Haziran
2005'de, 33 yaşında, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?