- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
Seni çok özledim senağlama Konserde yanımıza gelip elimizi sıkışını, sarılmanı, bize içten şarkılar söylemeni, konuşmandaki o duygusal tonunu... :çok üzgünüm: Sen gitmemeliydin, bize yine şarkılar söylemeliydin. Sen varken anlıyorduk sıcacık bir yüreğin dilinden şarkı dinlemek ne demek... :çok üzgünüm: Ama gittin.... Biliyorum...
" Ama bitmez yolculuklar,
Belki biraz canın yanar,
Düştüğün yerde doğrulur,
Başlar yine ilk adımlar....
Bu hayat böyle mi olur,
Düşen hep yerde mi kalır,
Gün olur belin doğrulur,
Kim ne olacak
Belli mi olur? "
"Şarkılar politikadan, kurumlardan, sistemden daha güçlüdür. Hayatın sonuna kadar kalabilirler, temizdirler ve bir çok güzel şeye sebep olabilirler. İktidarlar, sistemler yıkılabilir, devirler değişebilir, şimdi dünyayı yönetenler kısa bir süre sonra üstelik bütün kötülüklerine rağmen unutulabilirler."
KAZIM KOYUNCU
Bundan tam 3 yıl önce yitirdiğimiz Kazım Koyuncu abimi saygıyla anıyorum...
Tam 3 yıl önce ölümünden sonra bu slaytı hazırlamıştım... İzlemek isterseniz aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz..
Yalnız slaytın sonlarına doğru çıkan fotoğraflar Kazım Koyuncu nun yaşlanmış halindeki resimler değil zira yaşlanacak kadar ömrü olmadı...:1no2: 33 yaşında ayrıldı aramızdan...
O fotoğraflar kanserin 6 ay içinde insanın üzerinde bıraktığı etkiler maalesef....
Bununla birlikte Çernobil vakası sonucu ölen, kanser olan ve kaybettiğimiz bütün insanlarımızı da anmak istiyorum.. Allah rahmet eylesin...
Burdan: http://uploaded.to/?id=gb58b3
" Ama bitmez yolculuklar,
Belki biraz canın yanar,
Düştüğün yerde doğrulur,
Başlar yine ilk adımlar....
Bu hayat böyle mi olur,
Düşen hep yerde mi kalır,
Gün olur belin doğrulur,
Kim ne olacak
Belli mi olur? "
"Şarkılar politikadan, kurumlardan, sistemden daha güçlüdür. Hayatın sonuna kadar kalabilirler, temizdirler ve bir çok güzel şeye sebep olabilirler. İktidarlar, sistemler yıkılabilir, devirler değişebilir, şimdi dünyayı yönetenler kısa bir süre sonra üstelik bütün kötülüklerine rağmen unutulabilirler."
KAZIM KOYUNCU

Bundan tam 3 yıl önce yitirdiğimiz Kazım Koyuncu abimi saygıyla anıyorum...
Tam 3 yıl önce ölümünden sonra bu slaytı hazırlamıştım... İzlemek isterseniz aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz..
Yalnız slaytın sonlarına doğru çıkan fotoğraflar Kazım Koyuncu nun yaşlanmış halindeki resimler değil zira yaşlanacak kadar ömrü olmadı...:1no2: 33 yaşında ayrıldı aramızdan...
O fotoğraflar kanserin 6 ay içinde insanın üzerinde bıraktığı etkiler maalesef....
Bununla birlikte Çernobil vakası sonucu ölen, kanser olan ve kaybettiğimiz bütün insanlarımızı da anmak istiyorum.. Allah rahmet eylesin...
Burdan: http://uploaded.to/?id=gb58b3