• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazım Koyuncu yu Anısına Hazırladığım Kendi Slaytım...

h_i_s

OĞLUM BERKİN'İM <3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
8.325
36
163
Seni çok özledim senağlama Konserde yanımıza gelip elimizi sıkışını, sarılmanı, bize içten şarkılar söylemeni, konuşmandaki o duygusal tonunu... :çok üzgünüm: Sen gitmemeliydin, bize yine şarkılar söylemeliydin. Sen varken anlıyorduk sıcacık bir yüreğin dilinden şarkı dinlemek ne demek... :çok üzgünüm: Ama gittin.... Biliyorum...

" Ama bitmez yolculuklar,
Belki biraz canın yanar,
Düştüğün yerde doğrulur,
Başlar yine ilk adımlar....

Bu hayat böyle mi olur,
Düşen hep yerde mi kalır,
Gün olur belin doğrulur,
Kim ne olacak
Belli mi olur? "

"Şarkılar politikadan, kurumlardan, sistemden daha güçlüdür. Hayatın sonuna kadar kalabilirler, temizdirler ve bir çok güzel şeye sebep olabilirler. İktidarlar, sistemler yıkılabilir, devirler değişebilir, şimdi dünyayı yönetenler kısa bir süre sonra üstelik bütün kötülüklerine rağmen unutulabilirler."

KAZIM KOYUNCU

kazim%20koyuncu%20belgesel%203.jpg

Bundan tam 3 yıl önce yitirdiğimiz Kazım Koyuncu abimi saygıyla anıyorum...

Tam 3 yıl önce ölümünden sonra bu slaytı hazırlamıştım... İzlemek isterseniz aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz..

Yalnız slaytın sonlarına doğru çıkan fotoğraflar Kazım Koyuncu nun yaşlanmış halindeki resimler değil zira yaşlanacak kadar ömrü olmadı...:1no2: 33 yaşında ayrıldı aramızdan...

O fotoğraflar kanserin 6 ay içinde insanın üzerinde bıraktığı etkiler maalesef....

Bununla birlikte Çernobil vakası sonucu ölen, kanser olan ve kaybettiğimiz bütün insanlarımızı da anmak istiyorum.. Allah rahmet eylesin...

Burdan: http://uploaded.to/?id=gb58b3

genç yaşta ölümüyle hepimizi üzdü..ama şarkılarıyla herzaman yaşayacaktır...
emeğine sağlık arkadaşım...
sevgiler...

Kazım Koyuncu

Kazım Koyuncu (1972 - 2005), Karadenizli bir rock şarkıcısıdır.

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Sugören köyünde doğdu. Müziğe ortaokul birinci sınıfta

mandolin çalarak başladı. Çocukluğu, "üstadım" dediği, "Kemençeci Yaşar" lakabı ile

tanınan Yaşar Turna'nın yanında türkü dinleyerek geçti. İstanbul'a üniversite eğitimi için

geldikten sonra müzikle yoğun olarak uğraşmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal

Bilgiler Fakültesi'nden siyasi nedenlerle ayrıldı. 20 yaşında iken, 1992'de Ali Elver

le "Dinmeyen" adlı rock müzik grubunu kurdu ve profesyonel müzik yapmaya başladı.

Daha sonra Lazca müzik yapmak için bu gruptan ayrılsa da rock'tan kopamadı ve Laz

etnik müziğini rock tabanlı yorumlamaya başladı.

1993&#8217;te Mehmedali Barış Beşli ile birlikte Zuğaşi Berepe (Lazca: Denizin Çocukları) adlı

rock müzik grubunu kurdu. Lazca rock yapma iddiası ile yola çıkan ve 1995'te Va

Mişkunan (Bilmiyoruz), 1998'de de İgzas (Gidiyor) adlı albümleri yaparak bu iddialarını da

gerçekleştiren grup, sınırlı sayıda (yalnızca 130 adet) basılmış bir konser albümü

çıkardıktan sonra 1999 yılında dağıldı.

Kazım Koyuncu, tek başına müziğe devam etti ve Salkım Söğüt adlı projelerin ikincisinde 3

şarkıyla yer aldı. 2001&#8217;de Viya adlı ilk solo albümünü çıkardı. Daha sonra Kanal D

televizyonunda yayınlanan ve çok sevilen Gülbeyaz adlı dizinin hem müziklerini yaptı, hem

de dizinin bazı bölümlerinde oyuncu olarak görev aldı ve bundan sonra yurt çapında

tanınmaya başlandı. Daha sonra da Kemal Sahir Gürel ile birlikte Sultan Makamı adlı

televizyon dizisinin müziklerini hazırladı.

Karadeniz müziğinin güçlü temsilcilerinden Fuat Saka, Volkan Konak ve Bayar Şahin ile

birlikte düzenledikleri, büyük ilgi gören Hey Gidi Karadeniz konserler dizisinin de

öncülüğünü yaptı. Nisan 2004'te çıkardığı ikinci solo albümü Hayde, sanatçının

popülaritesini daha da arttırdı.

2004'ün sonlarında akciğer kanseri teşhisi konuldu ve tedavi görmeye başladı. 25 Haziran

2005'de, 33 yaşında, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

evet günlerden cumartesiydi

bi arkadaşım "Kazım Abiyi kaybettik" dedi. inanmadım olamazdıki böyle bişey
bikaç kişiye daha sordum (güvenilir bikaç kaynak) herkesin cevabı aynıydı.

ama yok olamazdı böyle bişey bu kadar genç bi yürek böylesine iyi bi insan bu kadar erken gidemezdi gitmemeliydi. daha yapacak o kadar şey varken neden ?
Ama Allahın işinede karışılmazki :çok üzgünüm:

Biliyoruz
Bir yıldız yağmuruna tutulacağız
Toprak çökecek
Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız
"Hayde" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yıldızların çok olduğu
Bir gökyüzü altına... Kazım Koyuncu
unutmayacağız.!

Çok teşekkürler H_İ_S,
Üç yıl oldu değil mi tam tamına üç yıl,
Zaman ne çabuk geçiyor,
Çok genç yaşta veda etti hayata canım benim,
Aydınlık yüreklim,
Başkaydın Kazım bambaşkaydın,
Mekanı cennet olsun,
Seni Seviyorum........

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun
Kimse almasun seni yine bana kalasun
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar

Gelevera deresi iki dağun arasi
Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar

şimdi HGK da olup senin o güzel sesinle çoşup horon etmek vardı

Anılar düştü peşime uyumaz oldum
Düşlerim vardı yamacına
Varamaz oldum
Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
Düze çıkmaz yollarım inemez oldım

Geçmiş günler düğüm düğüm
Çözemez oldum güzelim
Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim

evet günlerden cumartesiydi

bi arkadaşım "Kazım Abiyi kaybettik" dedi. inanmadım olamazdıki böyle bişey
bikaç kişiye daha sordum (güvenilir bikaç kaynak) herkesin cevabı aynıydı.

ama yok olamazdı böyle bişey bu kadar genç bi yürek böylesine iyi bi insan bu kadar erken gidemezdi gitmemeliydi. daha yapacak o kadar şey varken neden ?
Ama Allahın işinede karışılmazki :çok üzgünüm:

Biliyoruz
Bir yıldız yağmuruna tutulacağız
Toprak çökecek
Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız
"Hayde" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yıldızların çok olduğu
Bir gökyüzü altına... Kazım Koyuncu
unutmayacağız.!

senağlamasenağlamasenağlama

Evet tam 3 yıl önceydi... Ben büyük bir telaş içinde finallerimi vermeye çalışıyordum... Fakültemizde siyasi olaylar çıkmıştı finaller de ertelenmişti... Binbir türlü sorun vardı hayatımda... eğer bu kavgalar devam ederse eylüle kalcaktı finaller ve biz mezun olamayacaktık...

Ve ben Kazım abinin hasta olduğunu bile bilmiyordum o yoğunluktan.... Ve 25 Haziran günü bir mesaj... Ben o sırada harıl harıl ders çalışıyorum... Konserlerine birlikte gittiğimiz canım arkadaşımdan bir mesaj.. Kazım Koyuncu nun bir sözü ve altında da Allah Rahmet Eylesin yazıyor... :1shok: oldum... Telefonu elimden düşürdüm... Diğer tarafta nişanlım vardı hemen onu çağırdım Kazım Koyuncu ölmüş dedim evet dedi... Niye söylemedin dedim.. Kızdım.. Sen üzülmeyesin bilmeyesin sınavlar öncesi dedi :çok üzgünüm: O günden beri Kazım Abi yok :1no2:

Ben Seni Sevduğumi Da Dünyalara Bildurdum

Endurdun Kaşlaruni Babani Mi Eldurdum

En Dereye Dereye Da Al Derelen Taşlari

Bizden Geçti Sevdaluk Al Cebumden Saçlari

Kız Evunun Onine Da Sereceğum Kilimi

Oldi Hayli Zamanlar Görmedum Sevduğumi

Yaz Geldi Bahar Geldi Da Açti Yeşil Yapraklar

Ben Sana Doyamadum Doysun Kara Topraklar

O sarkılarıyla seslendi Şimdi ben bu şarkıyı biricik cok sevdigim
Kazım abim için söyluyorum ve söyledikce de

O nun aramızdan ayrıldıgına hiç inanmıyorum vede inanmak istemiyorum..

Mekanı cennet yerin meleklerin yanı olsun Kazım abimin....

Seni dinlemekten onu dinlemekten asla bıkmayacagım ve asla vazgecmeyecegim..

ANILAR DÜŞTÜ PEŞİME

anılar düştü peşime
uyumaz oldum
düşlerim vardı yamacına
varamaz oldum

rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
düze çıkmaz yollarım
gidemez oldum
geçmiş günler düğüm düğüm
çözemez oldum güzelim

sevda yüklü bulutlardan
geçemez oldum güzelim

Son düzenleme:
AYRILIK ŞARKISI

Ardımda bırakıp gül çağrısını
Ayrılık anı bu sisli şarkıyı
Irmaklar gibi akıp uzun uzun
Terkediyorum bu kenti
Ahh, ölüler gibi

Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa
Şimdi, sonsuz bir yangın gibi
Sevmesem öyle kolay çekip gitmek;
Yaralı bir kuş gibi

Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu
Şarkılarla geçtim aranızdan
Yalnızlar gibi susup uzun uzun
Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi

Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa
Şimdi, sonsuz bir yangın gibi
Sevmesem öyle kolay çekip gitmek;
Yaralı bir kuş gibi

Düşlüyorum bu kenti
Son bir aşk gibi

bu sene volkan konak geldi üniversitemize gözleri yaşlı yaşlı
çk severdim kardeşimi aldılar onu benden dedi ağlayarak
kazım abim mekanın cennet olsunnn

Ben volkan konak ın bi lafı var o lafına o kadar ağlamıştım ki... senağlama Kazım Koyuncu öldükten sonra Volkan Konak morga gidiyor bakmaya... Çıktıktan sonra da ağlayarak şunu diyor: Kardeşimi çekmeceye koymuşlar senağlama

bir HGK 'de
ikiside vardı ikiside süperdi
birdaha olsun birdaha giderim ikisi için dedim ama
artık 1 tanesi burada

Ben volkan konak ın bi lafı var o lafına o kadar ağlamıştım ki... senağlama Kazım Koyuncu öldükten sonra Volkan Konak morga gidiyor bakmaya... Çıktıktan sonra da ağlayarak şunu diyor: Kardeşimi çekmeceye koymuşlar senağlama

canım paylaşımın için çok teşekkürler,volkan konak'ın o lafı beni de bitirmişti yasenağlama

çooooooooook daha güzel şeyler yapıcaktı,çok erken ayrıldı aramızdan ama burda da görüldüğü gibi eserleriyle yaşıyo hala

senağlama senağlama senağlama

Kazım Koyuncu

Kazım Koyuncu (1972 - 2005), Karadenizli bir rock şarkıcısıdır.

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Sugören köyünde doğdu. Müziğe ortaokul birinci sınıfta

mandolin çalarak başladı. Çocukluğu, "üstadım" dediği, "Kemençeci Yaşar" lakabı ile

tanınan Yaşar Turna'nın yanında türkü dinleyerek geçti. İstanbul'a üniversite eğitimi için

geldikten sonra müzikle yoğun olarak uğraşmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal

Bilgiler Fakültesi'nden siyasi nedenlerle ayrıldı. 20 yaşında iken, 1992'de Ali Elver

le "Dinmeyen" adlı rock müzik grubunu kurdu ve profesyonel müzik yapmaya başladı.

Daha sonra Lazca müzik yapmak için bu gruptan ayrılsa da rock'tan kopamadı ve Laz

etnik müziğini rock tabanlı yorumlamaya başladı.

1993&#8217;te Mehmedali Barış Beşli ile birlikte Zuğaşi Berepe (Lazca: Denizin Çocukları) adlı

rock müzik grubunu kurdu. Lazca rock yapma iddiası ile yola çıkan ve 1995'te Va

Mişkunan (Bilmiyoruz), 1998'de de İgzas (Gidiyor) adlı albümleri yaparak bu iddialarını da

gerçekleştiren grup, sınırlı sayıda (yalnızca 130 adet) basılmış bir konser albümü

çıkardıktan sonra 1999 yılında dağıldı.

Kazım Koyuncu, tek başına müziğe devam etti ve Salkım Söğüt adlı projelerin ikincisinde 3

şarkıyla yer aldı. 2001&#8217;de Viya adlı ilk solo albümünü çıkardı. Daha sonra Kanal D

televizyonunda yayınlanan ve çok sevilen Gülbeyaz adlı dizinin hem müziklerini yaptı, hem

de dizinin bazı bölümlerinde oyuncu olarak görev aldı ve bundan sonra yurt çapında

tanınmaya başlandı. Daha sonra da Kemal Sahir Gürel ile birlikte Sultan Makamı adlı

televizyon dizisinin müziklerini hazırladı.

Karadeniz müziğinin güçlü temsilcilerinden Fuat Saka, Volkan Konak ve Bayar Şahin ile

birlikte düzenledikleri, büyük ilgi gören Hey Gidi Karadeniz konserler dizisinin de

öncülüğünü yaptı. Nisan 2004'te çıkardığı ikinci solo albümü Hayde, sanatçının

popülaritesini daha da arttırdı.

2004'ün sonlarında akciğer kanseri teşhisi konuldu ve tedavi görmeye başladı. 25 Haziran

2005'de, 33 yaşında, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Oy oy canım nasıl duygulandım anlatamam. Güzel yüreğine sağlık.
Kazım Koyuncu"nun gezegenimizdeki ayak izi sayısı yeterince çok olmasa da,
Dünya varoldukça silinmeyecek kadar derin.
33 yıla asırlar sığdırmış, herkesin gönlünde taht kurmuş değerli bir sanatçı.
Bir hafta sonra manevi aleme göç edişinin 6. yıldönümünü Rahmet ve Saygı ile anıyorum.
Vesile olduğun için çok teşekkür ederim H_İ_Scim.

Back
X