Kb kv ve görünce

Kürtaj olduğunuzda geçmiş olsun diye aradıysa gelmemesi sorun olmamalı bence. Empati yoksunu olduğumu düşünmeyin, kalp durması sonucu 12. haftada kürtaj olmuş biri olarak böyle düşünüyorum. Tabi arayarak bile geçmiş olsun demediyse gerçekten ayıp etmiş.
Benzer bir durumu bir arkadaşımla yaşadım. Henüz hamileliğimi pek paylaşmadığım bir dönemde bilenlerden biri boşboğazlık edip bir arkadaşıma söylemiş. Sonra kürtaj oldum ve o arkadaşım hiç haberi yokmuş gibi davrandı. Tepki vermedim, görünce konuşuyorum tabi ama artık ne boşboğazlık edenin ne de bilip de bilmemezlikten gelenin benim için bir değeri kalmadı.
Görümcenize kırgınlığınızı anlıyorum. İstemiyorsanız kimsenin ısrarıyla görüşmek zorunda değilsiniz. Yetişkin olmak davranışlarımızın sorumluluğunu almayı gerektirir. Aile büyükleri adım atması yönünde birine ısrar edecekse, bu hatalı olan taraf olmalıdır. Eğer hatalı taraf görümcenizse, hayatının zor olması vs. hiç bir gerekçe yaptığı hatayı mazur görmek için yeterli değil.
Kuzum haklısın aslında aradı ama o an açamadım doktorun yanındaydım sonra geçmiş olsun demedi hastahaneye gelmedi önemsemedim ama evimede gelmedi kırıldım çünkü aramız çok iyiydi belki de daha taze diye istemiyorumdur yazdıkların çok hoşuma gitti 🙏

Yerinizde olsam asla aramazdım.Bebeginizi kaybetmişsiniz sizi aramamış gelmemiş bir insanın ömür boyu yüzüne bakmazdım.

Kızlar biliyorsunuz görümcem anneme laf söyledi demiştim kürtaj oldum gelmedi bile.. Aramızda çok iyiydi tek sıkıntı benim aramamammış :)) ondan gelmemiş istemiyorum sanmış oysa hep görüşürdük kv ağlıyor hep kardeşler küsmesin diye eşim konuşuyo bu arada karışmadım bebeği öldü gelmedi ama karışmadım.. Kayın babam çok karışıyor barış, sen alttan al ara diyo siz olsanız en kötü gününüzde yanınıza gelmeyeni arar mısınız? İçim az yumuşasa bile çok karışıp hep karşıp savundukları için istemiyorum ve söylenen sözler aklıma geliyor en kötüsü bebeğim benden alınırken gelmemesi ki iyiydik kötü bile olsak abinin çocuğu ya.. Ben mi ince düşünüyorum? Ki tehlikem hep vardı sadece bir kez uğradı yanıma onda da bizde misafir var diye gelmeye bilir iyi günde ama kötü günde keşke destek olsaydı çoook ihtiyacım vardı çünkü çok korkmuştum ve ilk hamilelik haberini bile paylaşmıştım sizce ben mi fedakarlık yapmıyorum kb öyle diyor oysa ben eşim üzülmesin diye ayağına gidip suçum yokken özür dileyen insanım eşim bile hep söyler ama doldum artık yanlışım var ise gösterin kızlar lütfen
Gerçekten kafama takmıyorum kayın babamın hep karışması beni bitiyor kırmak istemiyorum ama çok uzatıyor herkes herkesle görüşmek zorunda değil.
Üstelik eşinin telefonundan beni silmiş görümce sebep yokken yine
Benim yapımda barışmak için ilk adım atmak yoktur eşim kardeşim bile olsa ilk adımı atmam hastalik doğum gibi onemli bişey yoksa tabi. Gorumcemle tartistigimizda görüşmedik kv bana söylendi barış o büyük bilmem ne diye ben özür dilemem bendende kimse özür dilemesin görüşmek isteyen arar ölümlü dünya kimseye kus değilim ama yapılanları unutacakta değilim demiştim bir hafta snra gorumcem evine davet etmişti ve kaç kez geri çevirdim bahanelerle eşimde uzatma bence dedi oylelikle görüşmeye devam etmiştim

Back
X