Kbb cıların estetik mağdurları toplanalım güçlenelim

Burun estetiği nağdurları hikayelerini tek kitapta toplayalım mı?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

lilith748

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
163
85
18
Merhaba, benim 2 önerim var.
1-kbb cilerin yamulttuğu burunları ve hikayelerimizi bir kitapta toplayıp bastırmak. Ve iyi bir reklamla piyasaya sürersek çok okunur. Doktorlara da iyi ders olur:)))
2-kbb cilerin estetik yapmaması, dahası edtetikçilerinde sadeve burunda uzmanlaşmış olanların burun ameliyatı yapması için sağlık bakanlığına kamuoyu baskısı yapmak
fikirlerinizi alayım:)))

kbbciler estetik yapamaz diye bişey yok çok iyi burunlar yapan kbb doktorları var plastik cerrahlara ameliyat olup kötü sonuçlar alanıda okuyoruz. ben demiyorum ki gidip kbbye illa yaptırın ama genelleme yapmakta başarılı doktorlara haksızlık oluyor bence :)

kbbciler estetik yapamaz diye bişey yok çok iyi burunlar yapan kbb doktorları var plastik cerrahlara ameliyat olup kötü sonuçlar alanıda okuyoruz. ben demiyorum ki gidip kbbye illa yaptırın ama genelleme yapmakta başarılı doktorlara haksızlık oluyor bence :)
Mağdur değilseniz konumu trollemeyin lütfen. Açıkçası kbb ci doktor olabilirsiniz.

Cnm kbb uzmanları estetik yapmamalılar. Neden biliyomusun- güzellik bir bütün çünkü. Yüzünün tüm oranları düzgün olup da sadece burnunda eğrilik olan insan binde bir belki çıkar
Yüz dudak çene burun alın vs bunların hepsi bi bütünlük oluşturursa güzel dediğimiz kavram ortaya çıkar. Hatta bazen nasıl oluyo biliyomusun- yüzünde belki güzel olan yer burnu başka şeye ihtiyacı var, bunu ne hasta görüyo ne de o estetik algısına ve uzmanlığına sahip kbb uzmanı

Düşünceler tartışılmaz tabii ki, ama bir doktor için bütün doktorları eleyemezsiniz. Sonuçta bir uzmanlık alanı da adı üzerinde "burun". Ben burnum eskiden kırık olduğu için devlette KBB doktoruna ameliyat oldum, hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kişiden kişiye kesinlikle değişen bir şey diye düşünüyorum

Mağdur değilseniz konumu trollemeyin lütfen. Açıkçası kbb ci doktor olabilirsiniz.
Bende kbb ciye oldum ve sonuc cok kötü ama yinede bütün kbb cilere genelleme yapmayı doğru bulmuyorum çünkü aynı doktorun yaptığı ameliyatlarda bile hem başarılı hem de başarısız sonuçlar olabilir

Bende kbb ciye oldum ve sonuc cok kötü ama yinede bütün kbb cilere genelleme yapmayı doğru bulmuyorum çünkü aynı doktorun yaptığı ameliyatlarda bile hem başarılı hem de başarısız sonuçlar olabilir
Konuyu güncelleyeyim

desteklemiyorum.
burunları mahveden sadece kbb ler mi? plastikçiye olup memnun olmayanları da okuyoruz bu forumda.

Çok başarılı KBB ciler var, ben de ameliyat oldum çok memnunum. Plastik cerraha ameliyat olup nefes alamayan arkadaşlarım var. Genelleme yapmak çok yanlış.

Çok başarılı KBB ciler var, ben de ameliyat oldum çok memnunum. Plastik cerraha ameliyat olup nefes alamayan arkadaşlarım var. Genelleme yapmak çok yanlış.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Tüm burun estetiği olmuş hanımefendileri konuya bekliyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Tüm burun estetiği olmuş hanımefendileri konuya bekliyorum.
Konuyu şöyle de güncelleyebiliriz. "Kkb ci veya estetikçi burun yamultan doktorları ve bu konuyla ilgili kazanılan davaların bir kitapta toplanması"

Merhaba, benim 2 önerim var.
1-kbb cilerin yamulttuğu burunları ve hikayelerimizi bir kitapta toplayıp bastırmak. Ve iyi bir reklamla piyasaya sürersek çok okunur. Doktorlara da iyi ders olur:)))
2-kbb cilerin estetik yapmaması, dahası edtetikçilerinde sadeve burunda uzmanlaşmış olanların burun ameliyatı yapması için sağlık bakanlığına kamuoyu baskısı yapmak
fikirlerinizi alayım:)))

Ne sacma olmus

bence genel olarak yeterince tecrübesi bilgisi olmayan sırf iyi para var diye bu işle uğraşan doktorların bulunup estetik yapmasının yasaklanması lazım.
burun işi bizim dışardan gördüğümüz gibi şurdan keselim buraya ekleyelim gibi bişey değil içi çok karışık en ufak bi dengesizlik çökmeye yamulmaya deformitelere sebep oluyor. her burun anatomisi eşsiz olduğu için bu konuda yeterince tecrübe edinememiş yorumlayamayan doktorlar bazı burunları mahvediyor

Fiş, fatura ,makbuz vermeyen
Çalıştığınız için rapor almak istediğinizde başka yerden alın diyen
Parayı nakit elden almakta ısrar eden , kredi kartı , bankadan ödeme kabul etmeyen
Bir sorun çıktığında o doktora ameliyat olduğunuzu ispatlayamayacağınız
doktorlar bana göre güvenilmez ,ne doktoru olduğu önemli değil

Burun ameliyatlarında sorun çıkabilir , doktor hatası olmasa da bünyeden kaynaklanan kıkırdak hafızası vb nedenlerle burnun yeniden yapılması gerekebilir ..Ama doktorunuz güvenilir olmalı .

Siz kime oldunuz?
Ben kkb ciye oldum. Eski mesajlarımda görebilirsin. Bence böyle bi kitap yazılırsa doktorların hatalarıda ortaya çıkar. Mesela benim kalıp sadece 7 gün kalmıştı. Ayrıca yine benim doktorumun hatalı estetik yaptığını başka sitelerde okudum. Yani adam herkese hatalı burun yapıyor bilerek.

Back
X