Kbb cıların estetik mağdurları toplanalım güçlenelim

Burun estetiği nağdurları hikayelerini tek kitapta toplayalım mı?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Ben kkb ciye oldum. Eski mesajlarımda görebilirsin. Bence böyle bi kitap yazılırsa doktorların hatalarıda ortaya çıkar. Mesela benim kalıp sadece 7 gün kalmıştı. Ayrıca yine benim doktorumun hatalı estetik yaptığını başka sitelerde okudum. Yani adam herkese hatalı burun yapıyor bilerek.
bakayım mesajlarınıza.
evet boyle bir kitap yazılsa güzel olur tabiki ama sadece kbbcileri kapsayan bir şey değil plastikçiler de olmalı :)
bu forumda bile fikirlerimizi yazınca sildirebiliyorlar,avukatlar tehdit ediyor. kitap yazınca da toplatırlar....

edit
gördüm geçmiş olsun..

Amacım trollemek degil. Bastan soyleyeyim. Ben de kbb uzmanina ameliyat oldum .hic bir sıkıntım yok. Resimlerimi yuklemistim bakabilirsiniz

Ben estetisyene oldum çok pişmanım. Ama benim tanıdık öncü bin uzmanı yaptı düzeldi iste .

Merhaba, benim 2 önerim var.
1-kbb cilerin yamulttuğu burunları ve hikayelerimizi bir kitapta toplayıp bastırmak. Ve iyi bir reklamla piyasaya sürersek çok okunur. Doktorlara da iyi ders olur:)))
2-kbb cilerin estetik yapmaması, dahası edtetikçilerinde sadeve burunda uzmanlaşmış olanların burun ameliyatı yapması için sağlık bakanlığına kamuoyu baskısı yapmak
fikirlerinizi alayım:)))
Bu konuyu kapatıyorum. Artık kimse yazmasın.

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin.

Arkadaşlar bence hem estetik Dr u hem KKB ci olsun hatali estetigi kabullenip susmayalim. Çünkü olan sadece burnunuza olmuyor. Psikolojik olarak kat kat acı çekiyoruz. Sadece biz mi çocuklarımız esimiz annemiz babamız akrabalar dostlar. Her günümuz ayrı bir felaket geçiyor. Hayatımızın neşesi yasmaa isteği kalmıyor. Birleşelim burda ne yapabiliriz onu konuşalım. Bu doktorlar işini güya garantiye alıp istediği gibi isini yapıyor. Hen de hic ilgi alaka yok.Olan bizim hayatımıza oluyor. Lütfen birleşelim.

Hayret birşeysiniz, yanlış doktor seçmiş olmanız sizin hatanız geneli yargılayamazsınız. Kaldı ki bu işe kalkışırken yamulma çökme riskini göze almak lazım! Ben doktor hatası yoktur demiyorum elbette var az para vereyim ama yapılsın dersen ucuz etin yahnisi olur. Sor araştır takip et sosyal medyanın öyle bir gücü var ki şuan herşeye ulaşmak mümkün. Emin ol güven doktoruna! Ki doktora tek başıma güvenmek yetmez kendine bir sor ben o kadar sabırlı mıyım diye çünkü burun estetiği sabır gerektiren bir süreç. Kimse sana sihirli değnek dokundurdu Harika oldun diye birşey olmaz!!! Plastik cerrah olup beceremeyenide çok Kbb olup beceremeyenide. Ben dünyanın en güzel burnuna sahip olsam nolur nefes alamadıktan sonra??? Kimseyi kötülemeyelim aynı doktorun bile hastaları arasında memnun olanı olmayanı vardır. Burunun büyümesi ömür boyu durmuyor. Kemikler kıkırdaklar kendi kendine kaynıyor bazı şeyleri ön görebilmek imkansız. Birde kişisel tatminsizlikler var ki başa çıkılamayacak asıl durum o bence. Burun estetiği düşünen önce kendinden emin olsun sonra doktorundan öyle çıksın o yola. Sonra kimse kimseyi kötülemeye çalışmaz zaten.

Hayret birşeysiniz, yanlış doktor seçmiş olmanız sizin hatanız geneli yargılayamazsınız. Kaldı ki bu işe kalkışırken yamulma çökme riskini göze almak lazım! Ben doktor hatası yoktur demiyorum elbette var az para vereyim ama yapılsın dersen ucuz etin yahnisi olur. Sor araştır takip et sosyal medyanın öyle bir gücü var ki şuan herşeye ulaşmak mümkün. Emin ol güven doktoruna! Ki doktora tek başıma güvenmek yetmez kendine bir sor ben o kadar sabırlı mıyım diye çünkü burun estetiği sabır gerektiren bir süreç. Kimse sana sihirli değnek dokundurdu Harika oldun diye birşey olmaz!!! Plastik cerrah olup beceremeyenide çok Kbb olup beceremeyenide. Ben dünyanın en güzel burnuna sahip olsam nolur nefes alamadıktan sonra??? Kimseyi kötülemeyelim aynı doktorun bile hastaları arasında memnun olanı olmayanı vardır. Burunun büyümesi ömür boyu durmuyor. Kemikler kıkırdaklar kendi kendine kaynıyor bazı şeyleri ön görebilmek imkansız. Birde kişisel tatminsizlikler var ki başa çıkılamayacak asıl durum o bence. Burun estetiği düşünen önce kendinden emin olsun sonra doktorundan öyle çıksın o yola. Sonra kimse kimseyi kötülemeye çalışmaz zaten.
Siz ameliyat oldunuz mu? Kime oldunuz?

Siz ameliyat oldunuz mu? Kime oldunuz?
Benim nefes alma problemim vardı olmuşken estetik olsa mı diyordum. Ama estetiklik büyük bir problemim yoktu. Küçük bir kemer vardı. Murat Üstündağ a gittim benim estetiğe ihtiyacımın olmadığını anlattı sadece burun içi düzeltme için ameliyatı oldum.

Back
X