Kbb mi estetik cerrahimi?

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.416
133
Kizlar hangisini önerirsiniz. Birde ankarada bildiğiniz devlet hastanesinde inn uzmanı ve estetik cerrahi uzmanı doktorları yazarmisiniz. Fiyatı biliyorsanız yazarsanız çok iyi olur. Yoruldum araştırmaktan psikolojim.bozuldu resmen dusunmekten

Ben kbb doktoruna olmuştum ama şunu söyleyebilirim ki şekil açısından çok önemsiyorsanız estetik cerrahi uzmanına olun derim He yok ben her şeye kabulum derseniz kbb.

Şekilde önemli tabiki herseye kabulum derken iyi degilmi yani kbb uzmanı

Şekilde önemli tabiki herseye kabulum derken iyi degilmi yani kbb uzmanı
Hayir canim boyle birsey tabiiki yok aksine kbb hem sekil icin rinoplasti dalinda egitim gorup hemde icini onarabiliyorlar kiyas yapilamaz asla.Hekim olarak iyi veya iyi degil diye yorumlanabilir, bu sol elle yazanmi ? sag elle yazanmi daha iyi yazar demek gibi olur..

Konuya biraz açıklık getireyim. Benim demek istediğim kbb geniş bir alandır unutmayın bu doktorlar her türlü hastaya bakıyorlar(ki adı üstünde kulak-burun-boğaz),sadece bir yere odaklanmiyorlar diğer taraftan estetik cerrahi ise belli bir alana odaklı çalışır yani şu demek istiyorum kızlar belli bir alana odaklı çalışan mi daha iyi iş çıkarır yoksa her alana odaklı calisan mi? Kesinlikle bu dediklerimi doğru demiyorum kişisel yani şahsi fikrim. Sonuç olarak genelleme yapmak yanlış olur is doktorda bitiyor

Bence ne doktorun kbb ya da plastik cerrah oluşu, ne kullandığı ameliyat yöntemi... Kesinlikle tecrübesi... Mümkün mertebe tecrübeli ve revizyon ameliyat sonuçları yüz güldürücü olan doktor derim.

Eğer burun içi sıkıntın varsa nefes darligi vs. ve zor bir burunsa KBB kesinlikle.
Sadece estetik açıdansa plastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…