KBB mi ? Genel cerrahmi? Estetik dr'u mu

Bırakın bu para tuzağı fiyatlarını yıllar geçti diye yükselten doktorları hepsi yeni taninanlar gibi başladı !! Mecbur değiliz keriz gibi 5 ile 10000 tl ve daha fazlasını vermeye millet hep aynı doktorları övüyor diye zaten salak olan hep ismi geçene gider araştırmadan magdem burnunuza güzellik katma pesindeyseniz akıllı olun kimsenin reklamına baskisina gelmeyin kendiniz araştırın instagrama iyice bakın birçok mükemmel doktorumuz var daha fiyatını yükseltmeye başlamayan onlarda ismi bilinenler gibi olmaya başlamadan değerlendirin birkaç seneye onlarda çok para isteyecek fırsat varken yaptıkları işleri iyi değerlendirin hastalarına göz atın kullandıkları teknikleri görün okuyun gidin görüşün

Bende isvicreye yakinim aslinda :KK66:
Hic duymamistim lionel'i :)) tabi tuzludur o fiyata bir suru operasiyon gecirirsin :KK70: ben tuekiyemi seviyorum dedigin gibi gezmesi restaurantlari kiyafetleri hosuma gidiyor bide deniz havasi var oh daha ne olsun
Komşuymuşuz o zaman :) Demek ki mösyö Lionel o kadar ünlü degilmiş fransızlar iyi sallamış :KK22::KK70: o fiyata insan evrimin kitabını yazar, Türkiyede o fiyata hem ameliyat olursunuz hem de alıveriş yaparak ekonomiye katkınız olur :)

Kizlar gecen hafta baris cakira mail attim cok begendigim icin yaptigi burunlari bana verdigi cevap su oldu :

Barış bey fotoğraflarınızı inceledi ve ameliyat ihtiyacınız olmadığını, burun yapınızın oldukça iyi olduğunuz iletmemizi istedi. Saygılar

Yani beni ameliyat etmeyi kabul etmedimi ?​

Kizlar gecen hafta baris cakira mail attim cok begendigim icin yaptigi burunlari bana verdigi cevap su oldu :

Barış bey fotoğraflarınızı inceledi ve ameliyat ihtiyacınız olmadığını, burun yapınızın oldukça iyi olduğunuz iletmemizi istedi. Saygılar

ahahahah anlamış adam seni resimden demiştir başıma bela almayayım :KK70:

demek ki güzel burnun var boşver elletme:KK19:

ahahahah anlamış adam seni resimden demiştir başıma bela almayayım :KK70:

demek ki güzel burnun var boşver elletme:KK19:
Niye oyle diyosun resimden neyi anladi? Jelesec Jelesec beni tanimayanda sorunlu sanacak :KK53:
Yok ben begenmiyorum burnumu :))hem nefes sorunum da var

Evet, kabul etmedi belki de burnunuzda sorun yok.

Ekledim beni takip edenler gorebilir resimlerimi
Senden de yorum bekliyorum framboise ;) yakinlarim mesela kardesim ve yengem senin ilk ameliyatin burun olmaliydi diyorlar ... Yani kisacasi ben olsam once burnumu sonrakarnimi felan yaptirirdim dediler

Takip ettim :)
Burunda bir yamukluk göremedim, nesini yaptırmak istiyorsunuz ?
Siz de avrupadasınız demek göz attım da :)

Takip ettim :)
Burunda bir yamukluk göremedim, nesini yaptırmak istiyorsunuz ?
Siz de avrupadasınız demek göz attım da :)
Yamukluk yok genis karsidan bakinca ona ufak bir dokunus istiyordum .. Kucuklugumden beri boxor burnu patlican burunlu laflar duydugum icin kafama takildi sanirim..
Evet fransadayim :)

Ekledim beni takip edenler gorebilir resimlerimi
Senden de yorum bekliyorum framboise :KK66: yakinlarim mesela kardesim ve yengem senin ilk ameliyatin burun olmaliydi diyorlar ... Yani kisacasi ben olsam once burnumu sonrakarnimi felan yaptirirdim dediler
Cnm bende gordugum albumlere dayanarak soyluyorum.bende muhammet dilberin ve emre ilhanin yaptigi burunlari cok basarili buluyorum.

Yamukluk yok genis karsidan bakinca ona ufak bir dokunus istiyordum .. Kucuklugumden beri boxor burnu patlican burunlu laflar duydugum icin kafama takildi sanirim..
Evet fransadayim :)
Cadı burnu da var :)
Yine de sen bilirsin ama iyi düşün Türkiyeye burun ameliyatı için gitmek zahmetli ve masraflı oluyor. Ne olacak halimiz :/

Cnm bende gordugum albumlere dayanarak soyluyorum.bende muhammet dilberin ve emre ilhanin yaptigi burunlari cok basarili buluyorum.
Zaten muhammet dilberi dusunuyorum canim emre ilhan baya gec veriyor randevulari malesef ..

Cadı burnu da var :)
Yine de sen bilirsin ama iyi düşün Türkiyeye burun ameliyatı için gitmek zahmetli ve masraflı oluyor. Ne olacak halimiz :/
Var da var :))
Evet masfrafli zahmetli biliyorum ama guzel sonuc olacaksa bunlara katlanilir :))

Var da var :))
Evet masfrafli zahmetli biliyorum ama guzel sonuc olacaksa bunlara katlanilir :))
Doktoru iyi seçmek lazım akrabamın burnu (patates burun) gibi olmasın :KK70:
Evet ama tek gitmek sıkıcı insan ne yapar ne eder nasıl zamanı geçirir bunları ameliyattan daha çok düsünüyor yani en azından ben böyleyim :)

Arkadaşlar konu nerelere sapmış. Hepsini tek tek okudum ama KBB mi estetik cerrah mı bir sonuç çıkartamadım. KBBcilerde burun düşmesi gibi estetik sorunlar fazla mı sizce? Ama sinüs, nefes alma, develüasyon gibi konularda da düzeltme yapabilecek tam yetkinlikteler. Bende bu konularda da sorun var.

önemli olan alanında uzman ve tavsiye edilir olması yoksa her ikisininde alanı zaten

Back
X