Kbb mi plastik cerrahi mi

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Revizyon için hangisi daha iyi olur.burnumun görüntüde çok kusuru var.sizce hangi bölüme gitmeliyim.ben plastik cerrahiden yanayım 3 doktorla görüştüm üçüde estetik cerrah.ilk ameliyatımı kbb doktoru yaptı.doktor seçimi çok zor hangi doktora gitsem.barış çakır ozan bitik süleyman taşla görüştüm.eren taştani önerdiler kbb olduğu için karar veremedim.eren taştan revizyonda nasıl sizce ve taşkın yücel de revizyon da nasıl

2.günüm ameliyatta çok ağrım var revizyon aklımın ucundan bile geçmez bir daha bu işkenceyi yaşayamam

2.günüm ameliyatta çok ağrım var revizyon aklımın ucundan bile geçmez bir daha bu işkenceyi yaşayamam
Çok geçmiş olsun. Bende görüntüsü çok kötü oldu ama hiç ağrım olmadı.doktora soyledin mi ağrı kesici verdi mı.bende mecburen tekrar ameliyat olacağım.inşallah senin çok güzel olur bir daha ihtiyaç duymazsın.şimdi nasıl görünüyor bantlar olsada az çok farkedilir

ilk doktorun kbb cı olduğundan plastik cerrahlar sana daha güven veriyor gb ama aksi durumlarda çok fazla .. işin ehliyse kbb plastik fark etmez bence..

ilk doktorun kbb cı olduğundan plastik cerrahlar sana daha güven veriyor gb ama aksi durumlarda çok fazla .. işin ehliyse kbb plastik fark etmez bence..
Evet tabiki olumsuz bir durum yaşamış olmamdan dolayıda plastik cerrah olsun diyorum ama görüntüyü düzeltmekte daha çok estetik cerrahların yaptığı bir iş.karar veremiyorum ama hep estetik cerrahları araştırıyorum

Evet tabiki olumsuz bir durum yaşamış olmamdan dolayıda plastik cerrah olsun diyorum ama görüntüyü düzeltmekte daha çok estetik cerrahların yaptığı bir iş.karar veremiyorum ama hep estetik cerrahları araştırıyorum
Bn dr arkadaşımdan fikir aldım, kbb tavsiye etti. Plastik cerrahlar vücudun her yeriyle ilgilenir kbb burun tecrübedi fazladır dedi, çok mantıklı buldum

Bn dr arkadaşımdan fikir aldım, kbb tavsiye etti. Plastik cerrahlar vücudun her yeriyle ilgilenir kbb burun tecrübedi fazladır dedi, çok mantıklı buldum
Ben henüz doktor belirleyemedim ama kararım estetik cerrahtan yana olsun istiyorum.

Kbb cye olsaydım yüzümdeki asimetriyi gideremeyecekti düzgün bir burun bile yamuk duracaktı ama plastik cerraha oldum. Yüzümdeki diğer dokulara kadar düzeltti dudak üstünden kıkırdak yerleştirdi orayı yükseltti tüm asimetriyi giderdi. Kesinlikle işinin ehli plastik cerrah diyorum iyi araştır canım acele etme. Ben şuan iyi ki diyorum

Kbb cye olsaydım yüzümdeki asimetriyi gideremeyecekti düzgün bir burun bile yamuk duracaktı ama plastik cerraha oldum. Yüzümdeki diğer dokulara kadar düzeltti dudak üstünden kıkırdak yerleştirdi orayı yükseltti tüm asimetriyi giderdi. Kesinlikle işinin ehli plastik cerrah diyorum iyi araştır canım acele etme. Ben şuan iyi ki diyorum
Canım teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum ama benim burnu her doktor yapmıyor o yüzden estetikte iyi olan birkaç kbb doktorunu da araştıracağım.senin adına çok sevindim güzel burnunla çok güzel günlerin olur inşallah.

Burada tüm tecrübelerimi paylaştığım bir yazı olacak ve güncelleyeceğim en azından benim gibi vakada olan hastalar doğru doktoru bulmalı. Bir yık boyunca gece gündüz araştırdım. Hamdolsun şimdi bile şiş halini seviyorum

Canım teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum ama benim burnu her doktor yapmıyor o yüzden estetikte iyi olan birkaç kbb doktorunu da araştıracağım.senin adına çok sevindim güzel burnunla çok güzel günlerin olur inşallah.
İnşaallah sen de doğru doktoru bulursun sabırlı ol araştor çok. Sonuçta ciddi bir deformasyon gerçekleşmiş kıkırdak bağların ne varsa zedelenmiş tekrar inşaa etmek gerekiyor. Bende kndiminkini imkansız sanardım ama sabırla yola çıktım. Sonucu da gözlerimi yaşarttı o gün. Senin için de dua edeceğim asla pes etme

Bence revizyonda başarılı bir plastik cerraha olmalısın. Bazı kbbciler Burun ameliyatında iyi olsa bile dediğin sorunların düzeltilmesi için vücudunun başka yerlerinden doku alınması gerekebilir, bu da kbbyi aşar bence.
Eren Taştan’ı ben de çok duydum. İçimde şüphe kalmasın diyorsan ona da muayene ol, en azından fikrini alırsın.
Bu Süleyman Taş zor burunlar yapıyorum diye instagramda övünüp durmuş, niye senin revizyonunu kabul etmedi ki? Hani zor burunları düzeltiyordu?

İnşaallah sen de doğru doktoru bulursun sabırlı ol araştor çok. Sonuçta ciddi bir deformasyon gerçekleşmiş kıkırdak bağların ne varsa zedelenmiş tekrar inşaa etmek gerekiyor. Bende kndiminkini imkansız sanardım ama sabırla yola çıktım. Sonucu da gözlerimi yaşarttı o gün. Senin için de dua edeceğim asla pes etme
Evet araştırmaya devam edeceğim doğru doktoru bulurum inşallah.

Bence revizyonda başarılı bir plastik cerraha olmalısın. Bazı kbbciler Burun ameliyatında iyi olsa bile dediğin sorunların düzeltilmesi için vücudunun başka yerlerinden doku alınması gerekebilir, bu da kbbyi aşar bence.
Eren Taştan’ı ben de çok duydum. İçimde şüphe kalmasın diyorsan ona da muayene ol, en azından fikrini alırsın.
Bu Süleyman Taş zor burunlar yapıyorum diye instagramda övünüp durmuş, niye senin revizyonunu kabul etmedi ki? Hani zor burunları düzeltiyordu?
Benim burnu simülasyonunda gösterdi böyle olur dedi bende sorunlar aynı duruyor dedim doktorda ancak böyle olur dedi yapmam dedi ameliyatı.benim columela kısmı sıkıntılı oraya hiç bakmadı burun sırtımı planladı sırtı iyi görünüyordu simulasyonda ama ucu ayni kaldi.suleyman taş evet zor işleri yapıyor bunu bende gördüm.bana beğenmezsin dedi o yüzden yapmadı.

Benim çok zordu canım ilk ameliyatımdı yaptı. Revizyon hastasını çok görmedim ben. Revizyonda kullanacağı materyaller yoksa başka yerlerden ekleme yapmıyor ondan da reddettmiş olabilir. Kaburga kulak kıkırdaüı vs hiç kullanmıyor çünkü. Zamanla eridiğine dair de çok söylem var

Aslında smilasyonla benim burnumum arasında çok fark gözlemledim daha güzel oldu bende öndn beğenmemiştim smilasyonda yandan da uzun görünüyordu yine de asimetriyi düzeltme vaadini bi o verdiğinden kabul ettim daha iyi yapan çıkmaz düşüncesiyle burun kanadımın biri yüksekte biri alttaydı onu aşağı kimse çekemiyor. Smilasyonda da yamuk göründü ben önden öyle kalacak sandım ama şuan en çok önden sevdim dümdüz

Benim çok zordu canım ilk ameliyatımdı yaptı. Revizyon hastasını çok görmedim ben. Revizyonda kullanacağı materyaller yoksa başka yerlerden ekleme yapmıyor ondan da reddettmiş olabilir. Kaburga kulak kıkırdaüı vs hiç kullanmıyor çünkü. Zamanla eridiğine dair de çok söylem var
Anladım, ben revizyon sandım. Geçmiş olsun, umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız.

Zamanla eridigini bende çok duyuyorum ama mecburen olucam bu ameliyatı.keşke olan hastalar ile konuşabilsem uzun dönemde eridimi kıkırdaklar kendi tecrübelerini yazsalar.hasta deneyimi çok önemli en iyi yaşayan bilir derler ya bencede öyle.

Back
X