KBB - PLASTİK CERRAH ÇIKMAZI

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Kızlar benim burnumda eğrilik ve tıkanıklık var bu yönden mantıklı olarak kbb uzmanı tercih etmeliyim e olmuşken estetik de istiyorum böyle olunca iş değişiyo çünkü bu sefer şekil konusunda kbb ne kadar iyi olur bilemiyorum derken kafam karışıyo bana akıl verin yaaa :(

Kızlar benim burnumda eğrilik ve tıkanıklık var bu yönden mantıklı olarak kbb uzmanı tercih etmeliyim e olmuşken estetik de istiyorum böyle olunca iş değişiyo çünkü bu sefer şekil konusunda kbb ne kadar iyi olur bilemiyorum derken kafam karışıyo bana akıl verin yaaa :KK43:

İnan ki canım aynı durumdayız kbb cileri hiç yabana atma derim

İnan ki canım aynı durumdayız kbb cileri hiç yabana atma derim
Yok kuzum hiç yabana atar mıyım ama olunca en iyisi olsun sorunsuz olsun istiyorum bi daha asla ameliyata gerek kalmasın istiyorum bi heyecanla hata yapmak istemiyorum o yüzden geçen yıldan beri olamadım :) bi yerde çok inçe düşünmek de kötü sanırım :)

Yok kuzum hiç yabana atar mıyım ama olunca en iyisi olsun sorunsuz olsun istiyorum bi daha asla ameliyata gerek kalmasın istiyorum bi heyecanla hata yapmak istemiyorum o yüzden geçen yıldan beri olamadım :) bi yerde çok inçe düşünmek de kötü sanırım :)

Bende bakıyorum kbb var iyi cerrah plastik cerrahi de .. :( şaban çelebi, Muhammet dilber, alimuratakkuş instagramdan bak canım

Onların hepsi de İstanbul'da yaaa ben ankaradayım yoksa şaban beyi çok beğeniyorum

Siirteyim plastik cerrahiden randevu aldım devlet hastanesi bakalım ne diyecek öylesine muayene para gözetmez objektif olur siye düşündüm nasıl fikir ?
iyi fikir bence de :) Şaban Bey'i aradım bugün telefona kendi çıktı. Kibar birisine benziyor. Bir fikir olması amaçlı görüşeceğim kendisi ile.

iyi fikir bence de :) Şaban Bey'i aradım bugün telefona kendi çıktı. Kibar birisine benziyor. Bir fikir olması amaçlı görüşeceğim kendisi ile.
Ben de aradım bugün ama gidemem İstanbul'a ameliyattan çıkıp direkt yola koyulmam gerek :( fiyat da çok absürd değil Ankara'ya göre en azından 5-7 arası dediler keşke burda olsa :(

Ben de aradım bugün ama gidemem İstanbul'a ameliyattan çıkıp direkt yola koyulmam gerek :KK43: fiyat da çok absürd değil Ankara'ya göre en azından 5-7 arası dediler keşke burda olsa :KK43:

Siz sağlıkçımısınız? Vallahi eşim tanıdığını ve insan olarak çok iyi biri olduğunu söyledi inşallah allahım iyi inşalarla karşılaştır

KIZlar estetik cerrahine muayene oldum bürün yapımı derimi çok beğendi ne kalın ne inçe dedi inçe deride hatalar fazla belli olur zamanla , kalın deri zor şekil alır dedi:) mutlu oldum çok şükür piezo yeniğini sordum tabi burda devlet hastanesinde şuan yok ama en iyi yöntem emin olun dedi yalnız ben emziriyorom oğlum 9 aylık 15 aylık olunca falan kesicem sütten biraz beklemem laızm antibiyotik kullanılıyor Muş

Back
X