Kebab yerik, Şalgam içerik (Haydi Adanalılar =])

Pyenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
191
0
46
Adana
Sayın Lahuti Adana Halkııı =)
Gelin bir öğle yemeğinde buluşalım, tanışalım, kaynaşalım, fokurdaşalım =) 26 Eylül Pazar günü (Herkesin tatiline denk gelir) Eyvan Kebab Turgut Özal Şubesinde saat 14:00'da öğle yemeği yiyelim. Mersin vb. komşu şehirlerden de katılımlar olursa da güzel olur. Adanalı'nın kalbine giden yol kebabtan geçer
tongue.gif

eyvan-kebap.jpg

canım adanam çok özledim, eyvan, kebap yenecek en güzel yer. hep ordan yerdik eşimle. çok özlemişim. iyi bakın adanama.

BURADA BULUŞMALARI AZRA-SILA NE SEVGİLİ MODERATÖRÜMÜZ NİLBERA ORGANİZE EDER ZATEN DEMİRBAŞLAR DA ONLARDIR YOKSA BIRAKIN BULUŞMA OLMASINI AÇTIGINIZ BAŞLIK İLGİ BİLE GÖRMEZ CVP DAHİ YAZMAZLAR bilgilerinize

:D yani en sonunda bir buluşmaya katılabilirm demiştim onada kimse yanaşmamış yine:D
iide ayıp değilmi yani kız konu açmış istenilen kişiler açmamış die yorum bile yapılmamış
bari onlar yazsalarmış

adanada olsam da geldem. başlıkta şalgamı görünce canım çekti zaten.

bir de neden o arkadaşlar başlığı açmayınca cevap bile yazılmaz ki. çook ilginçsiniz valla.

adanada olsam da geldem. başlıkta şalgamı görünce canım çekti zaten.

bir de neden o arkadaşlar başlığı açmayınca cevap bile yazılmaz ki. çook ilginçsiniz valla.

ama öyle yine başka bir arkadaşımız iftar teklifinde bulunmuştu degerlendirmeye alan dahi olmadı geriye dönük buluşöalara şöyle bir gözatarsanız yanılmadıgımı sadece tecrübelerimin aktarımı oldugunu görürsünüzaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ama öyle yine başka bir arkadaşımız iftar teklifinde bulunmuştu degerlendirmeye alan dahi olmadı geriye dönük buluşöalara şöyle bir gözatarsanız yanılmadıgımı sadece tecrübelerimin aktarımı oldugunu görürsünüzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
azönce baktım canım :1: ben de aynı şeyi farkettim diğerinde de bir tek sen yazmışsın galiba =))

arkadaşlar bence doğrusu düğündüğünüz gibi değil. Pyenses kendi belirlediği tarih ve saatle kendi belirlediği bir yer ayarlamış ve adanalıların katılmasını beklemiş. ama bunun yerine bir buluşma düzenlemek istediğini ve yuvarlak bir tarih aralığı verip hangisinin çoğunluğa uygun olacağını sorsaydı, bu sırada adanalı üyelerle irtibata geçip bu başlıktan haberdar etseydi tepkiler daha farklı olurdu. yani organizasyon bu şekilde yapılamaz zaten.. çünkü bu bireysel değil grupça yapılan bir olay.
diğer bahsettiğiniz üyelerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası, kendi adıma beni etkilemiyor şahsen..

dün sayende şalgam çekti canım. bugün eşime söyledim getirdi 1lt şalgam, hemen içtim =))

ay kılzar alakasız,ama aklıma ne geldi,uçak firması prosmosyon yapıyor,benım ıkı arkadaş yıl 2008 14,99 tl uçak bileti alıyor adanaya,sabah bınıyolar,kepap yıyıp akşam dönüyolar:)

Adım geçmiş cvp yazayım
açıkcası konunun kimn açtığı pek önmli değil önemli olan buluşmak
haberm olsaydı emin olun ki yazardım da buluşurduk da
bizde özlemişiz hmde çok

yine bir başlık açın istersenz haberdar edin bnide toplayım toplayabildiğim kadar :))

Back
X