keçe kaban

Cok sik duruyor arkadaslar kalmamis falan zar zor biyerde buldum astar olayi kafama takildi aradim kadin bunda astar var diyor ama pek bilindik bi site degil astar olmazsa iadede sorun yasamaktan korkuyorum
Sitenin ismi ney
Tuylenip tuylenmemesi kalitesine göre değişiyor
Bende kullandim daha önce memnun kaldım

Lutfen konum tasinmasin hizli cvp almak icin buraya actim konuyu
Arkadaslar ben bir kaban almak uzereyim tesettur iyi bi markanin kece kabani ve astari yok internetten alacagim icin hicbir fikrim yok yani astarsiz sizce nasil olur fiyatida260 tl hani iadeyle falan ugrasmak istemiyorum
Bilenler kullananlar sizce nasil olur?
Ben aldım tesetturluyum murdum renk astarlu yanliz.ve 320 den 270 e düşmüştü çok güzel ve kullanışlı tuylenme olmadı sıcakta tutuyor ama internetten alman i tavsiye etmem katiyyen...

Astarlı markası çok mühim olmayan keçe uzun belinden buzmeli kapisonlu olanlardan aldım yıkadim tiftik fln olmadı ama bu soğuklar giyilmez 180 TL'den 150 ye düşürüp aldm çok para vermeye deymez etikete para veriyoruz tesettür giyim çok pahalı

Ben aldım tesetturluyum murdum renk astarlu yanliz.ve 320 den 270 e düşmüştü çok güzel ve kullanışlı tuylenme olmadı sıcakta tutuyor ama internetten alman i tavsiye etmem katiyyen...
Ya benim bu urunu normal magazada bulmam imkansiz bu marka hem yasadigim yerde yok hemde gecen sezonun urunu
gorunus olarak cok begendigim icin alicam astarinin olmayisi beni düsunduruyor resim yukledim eger gorduysen hani boyle uzerime yapisip formsuz durur diye cesaret edemiyorum
Siz neden tavsiye etmiyorsunuz..

Valla benimki kasmir kaban gibi duruyor tiftik falan yapmadi 320ye aldim canim
Canim fazla oluyorum ama sadece sunu merak ediyorum astarsiz olan kabanin uzerinde benim koydugun resimdeki gibi ustunden akiyormu yoksa formsuzmu duruyor alttaki kiyafete yapisip birde %100 yunmus kumasi benim almak istedigimin

Canim fazla oluyorum ama sadece sunu merak ediyorum astarsiz olan kabanin uzerinde benim koydugun resimdeki gibi ustunden akiyormu yoksa formsuzmu duruyor alttaki kiyafete yapisip birde %100 yunmus kumasi benim almak istedigimin

Canim fotoraf koymayi beceremedim ama tarif edeyim annemin benzetmesiyle :) bornoz gibi duruyor kusagi falan var ayni bornoz ustunde nasil duruyorsa oda oyle duruyo :) umarim gozunde canlanmistir ;)

Back
X