Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam.ben internette bi el işi sitesinden keçe kumaştan ve renkli desenli mukavvalardan yapılan çok güzel şeyler gördüm ve ben de yapmak istiyorum ama ikisinin de nerelerde,ne tür mağazalarda satıldığını bilmiyorum.yardım eder misiniz??
keçe kumaş büyük ipçilerde var küçük tabaka olarak yada yarım metre olarak satılıyor normal mukavva değil anladığım kadarıyla yada kırtasiyeden alıp siz şekil vericeksiniz
Zeytinburnunda doğan tekstil diye bir yer var,burada her türlü kumaş alabilirsiniz.İnternetten kumaş alanlar diye arama yaparsanız bulabilirsiniz.Türkiyenin her yerine güvenli gönderim yapıyorlar.
Keçe kumaşını, ister kalıp halde isterseniz de dilediğiniz ebatlarda kesilmiş olarak hazırlıyor ve Türkiye'nin her yerine, kapınıza kadar getiriyorlar.