Erkek İnfertilitesi keçi boynuzu küründen sonra test sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gozmika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
126
77
48
eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat ol diyen de oldu olma diyen de en son bir profa muayene olduk yine test istedi biz de teste kadar(yaklasık 1 ay ) keçi boynuzu kürünü denedik, ayrıca nohut yemeyi arttırdık ve eskiye nazaran daha bitkisel beslendi. ikinci testin sonucunu dün aldık henuz doktora göstermediik cunku renkli dopler ile birlikte istedi onun zmanını beklıyoruz.
ilk testte morfoloji 1 cıkmıstı ikincisini anlayamadık zaten cogu yerini anlamadık ön bilgimiz olsun diye size sormak istedim yardımcı olur musunuz ? bir fark var mı neler kötü neler iyi durumda ?
2018-02-13 10.36.34.webp
IMG-20171229-WA0001.webp

ileri hareketliniz çok artmış maşallah bu önemli bir şey..keçiboynuuz kürü zaten hareketliliği artırıcı bir kür
morfoloji kısmını anladınız mı acaba değişiklik var mı , bal polen propolis aldık şimdi de onu denemek istiyoruz bir faydası olur mu morfolojiye

baş anomalinzi düzelmiş görünüyor canım önemli olan da o başka bir şey kullandınız mı morfoloji bizim de yüzde 1 nisan başı KAAN AYDOSA gidicez bakalım hayırlısı inanıyorum olacak bebişler.. DNA hasar testi yaptırdınız mı siz

baş anomalinzi düzelmiş görünüyor canım önemli olan da o başka bir şey kullandınız mı morfoloji bizim de yüzde 1 nisan başı KAAN AYDOSA gidicez bakalım hayırlısı inanıyorum olacak bebişler.. DNA hasar testi yaptırdınız mı siz
yaptırmadık daha yeni öğrendik sayılır ocakta aldık ilk sonucumuzu ameliyatlık durumunuz var mıydı sizin ?

vitamin takviye almadık sadece nohut ve sebzeyi arttırdık bir de pekmez yedi.
şimdi de ballı karışımı yemeye başladı

yaptırmadık daha yeni öğrendik sayılır ocakta aldık ilk sonucumuzu ameliyatlık durumunuz var mıydı sizin ?
yok hayır toplam sayı 171 milyon hareketlilik yüzde 32 sayı 39 milyon morfoloji 1 umarım olur..ameliyat da gerek yok kaan Aydos morfolojiy içözüyormuş sanırım DNA hasar testi yaptırıp gidicez

eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat ol diyen de oldu olma diyen de en son bir profa muayene olduk yine test istedi biz de teste kadar(yaklasık 1 ay ) keçi boynuzu kürünü denedik, ayrıca nohut yemeyi arttırdık ve eskiye nazaran daha bitkisel beslendi. ikinci testin sonucunu dün aldık henuz doktora göstermediik cunku renkli dopler ile birlikte istedi onun zmanını beklıyoruz.
ilk testte morfoloji 1 cıkmıstı ikincisini anlayamadık zaten cogu yerini anlamadık ön bilgimiz olsun diye size sormak istedim yardımcı olur musunuz ? bir fark var mı neler kötü neler iyi durumda ? Eki Görüntüle 2110543 Eki Görüntüle 2110544
merhaba keçi boynuzu kürünü 1 ay boyunca hergün sabah aksam mı içti yoksa 2 hafta sabah aksam sonrasında sadece aksam mı? Yanında herhangi bi vitamin kullandınız mı?

Back
X