Kecı boynuzu uygulayanlar ve faydasını gorenler buyrun kızlar

aysegul21072008

seni bekliyorum melegim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
585
6
96
37
Konya
Selamun aleykum kardeslerım ıkı senedır cocugumuz olmasını ıstıyoruz ama bende pco cıktı esımde sperm azlıgı derken bugunlere geldık ama hala hamıle kalamadım suan martan berı doktorumu deıstırdım esıme provıron ve klomen verdı banada duphaston ve bırden kecı boynuzu kurunu uygulamak ıstedım bugun 7 cı gunu yarından ıtıbaren 3 ay boyunca bır bardak yatmadan ama uygulayan varsa yardımcı olurmusunuz sımdıden cevaplarınız ıcın allah razı olsun allahım herkeze nasıp etsın annelık duygusunu yasatsın

ben sahsen bır su bardagına 3 adet kecı boynuzunu kırıp kaynamıs olan suya atıp 3 dk kaynatıp 20 dk da demlenmesını bekledıkten sonra sogusun dıye bardaga koyuyorum sonrasında esıme yatmadan once ıcırıyorum.

bide daha dün başladık o küre umarım faydası olur

canim insallah faydasini goruruz amacimiz belli allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
sen ne zamandir cocuk istiyorsunuz canim ?

arkadaşım slm keçi boynuzu kürünü nasıl uyguluyorsun tarif alabilirmiyim

canim ben ibrahim saracoglundan duydugum ve okudugum kadariyla uyguladim insallah herkez faydasini gorur Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Not: Şeker hastaları çekinmeden keçiboynuzu tüketebilirler. Olgunlaşmış keçiboynuzu (kahverengi-siyah) çiğ olarak tüketilmelidir. Çiğ olarak tüketilen keçiboynuzu kan şekerini yükseltmez. Şeker hastaları da çekinmeden günde 5-6 adet keçiboynuzunu çiğ olarak tüketebilirler. Bu kural keçiboynuzunun pekmezi için kesinlikle geçerli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…