Premature Bebekler keçi sütü???

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

dilamavi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
30
4
286
44
Antalya
arkadaşlar keçi sütü hakkında bilgisi olan yada bebeğinde kullanan varmı.duyduğuma göre anne sütüne yakınmış.bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

evet bende bir ara araştırmışdım keçi sütü anne sütüne en yakın gıda hatta allerjik bebeklerde de keçi sütü kullanıyolar benim yaşadığım yerde keçi sütü satan bir yer yokdu araşdırdık hatta köylerden sordukduk keçi bulamadık .bir firma var istanbula günlük keçi sütü ve ürünlerini gönderiyo hattaa o firma istanbulda ve bayisi ldukları şehirlerde iseniz mail atıp iletişie geçenler o kişilerin adına günlük süt gönderiyolardı amaşu an nası bilmiyom keçi sütü egzema allerjik durumlar hatta yetişkinlerin mide problemlerinde etkili astım rahatsızlıklarındada kez aynı etkikileri olan bir ürün ama maalesef ülkemizde keçi sütü üretimi çok az hata otistik çocuklaraın diyetinde de inek sütü olmadığı için onlara da keçi sütü ve ürünlari takviye edilir bu süt firmasının ada bolana isterseniz bir iletişime geçin belki bulunduğunuz ilde bayileri varsa size de ücretsiz günlük süt gönderebilirler çünkü tvde de gördüm çocuğunun rahatsızlığının belgeleyip gönderiyolardı onlarda süt ihtüyaçlarını üstleniyolardı

Ben kızımın yoğurdunu keçi sütüyle mayalıyorum 6.aydan beri 9 aylık şimdi ama taze keçi sütü bulmak zor kay markanın pastorize keçi sütü var onu kullanıyorum alerjiden şüphelenmişdik bende inek sütü yerine keçi sütü kullanmaya karar verdim doktorumuzunda onayıyla alerji çıkmamasına rağmen devam ettim keçi sütüne.Bir köyden taze keçi sütü buldum daha sonra ama doktorumuz mikroplarının ölmesi için uzun süre kaynatman lazım ozamanda besin değeri ölür dedi pastorizeye devam edin dedi vazgeçdim o nedenle tazesinden.

biz kızıma golden goat keçi sütü maması veriyoruz dr muz gelişiminin daha hızlı ve herhangi bir allerjiye karşıda tedbirli davranmak bağişıklık sisteminin bu sayede daha iyi gelişeceğini söyleyerek başlattı 3.5 aylıktan beri kullanıyoruz kızım 11 aylık memnunuz ve gaz problemi yaşamadık

Back
X