evet bende bir ara araştırmışdım keçi sütü anne sütüne en yakın gıda hatta allerjik bebeklerde de keçi sütü kullanıyolar benim yaşadığım yerde keçi sütü satan bir yer yokdu araşdırdık hatta köylerden sordukduk keçi bulamadık .bir firma var istanbula günlük keçi sütü ve ürünlerini gönderiyo hattaa o firma istanbulda ve bayisi ldukları şehirlerde iseniz mail atıp iletişie geçenler o kişilerin adına günlük süt gönderiyolardı amaşu an nası bilmiyom keçi sütü egzema allerjik durumlar hatta yetişkinlerin mide problemlerinde etkili astım rahatsızlıklarındada kez aynı etkikileri olan bir ürün ama maalesef ülkemizde keçi sütü üretimi çok az hata otistik çocuklaraın diyetinde de inek sütü olmadığı için onlara da keçi sütü ve ürünlari takviye edilir bu süt firmasının ada bolana isterseniz bir iletişime geçin belki bulunduğunuz ilde bayileri varsa size de ücretsiz günlük süt gönderebilirler çünkü tvde de gördüm çocuğunun rahatsızlığının belgeleyip gönderiyolardı onlarda süt ihtüyaçlarını üstleniyolardı