keçiboynuzu,arı sütü saolsun bende hamileyiimm

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
arkadaşlar eşimde sayı ve hareket düşüklüğü vardı klomen vermişti doktor 3 aydır kullandığı halde hiç birşey olmadı geçen ay bi arkadaşın tavsiyesi üzerine keçiboynuzu pekmezi ve arısütü yedirmeye başladım eşime tabi bol sebze meyvede ve sonuç :CüvCüv: 7+5 haftalık hamileyim şu an :ecrin_bebek: çok mutluyum hiç beklemiyorduk normalde bu ayda eşim tahlil yaptırcaktı tekrar ama çok şükür allahıma gerek kalmadı cumartesi kontrolümüz var kalp atışlarını dinliycez allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler ve onları hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

tekrar hayırrlı olsun canım.allah nazardan korusun sızı..

aynı sorun bızdede var ılac hıc ıse yaramadı canım yha bızde herseyı bıraktık senın ne gusel mucızen gelmıs darısı bıze ınşşşşş duanı eksık etme

canım bebişin sağlıkla gelsin bizdede aynı şey oldu eşimin sayısı 17 milyondu 3ay klomen artı keçi boynuzu her sabah portakal suyu ve fındık ceviz yedi bide bal sonuç 75 milyon dok inanamadı şimdi bizde bekliyoruz inşallah allahım bizede sağlıkla nasip eder

Merhaba Canım hayırlı osun saglıkla kucagına al bebişini
canım eşinin sonuçları nasıldı peki sayı ve hareket problemi ne kadar dı
bize de umut olması açısından soruyorum

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın kaç gündür baya bi kötüydüm pek giremedim nete yumurcak zorluyo arkadaşlar benim eşimin toplam sayısı 9 milyondu ileri hareketliliğin sayısını hatırlamıyorum ama doktorun dediği bunlarlada olur ama şansınız düşük olur demişti ileri hareketliliği de düşüktü klomen vermişti doktor her gün yarım 3 ay kullandı bi işe yaramadı sonra sitede bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine keçi boynuzu pekmezi ve arı sütüne de başladık bunlara başlamadan zaten bol sebzeli yemekler yedirmeye başlamıştım eşime taze sıkılmış portakal,havuç suyu,ceviz,fındık,keçi boynuzunun suyunu da kaynatıp içiriyodum en son 4.ay pekmeze ve arı sütüne de başladık ve mucizemiz geldi hiç beklemediğimiz anda cumartesi gittim doktora kalp atışlarını gördük gelişimi biraz geriden geliyor son adet tarihime göre yumurtlamam geç olmuş şu an tam 7,5 haftalıkmış allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…