Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu ve Havuç Kürü Aynı Anda Uygulanabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vapi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

vapi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
194
5
118
Gaziantep
arkadaşlar eşim yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyor ve sonra 2-3 gündür de havuz suyunu içmeye başladı. bazı yerlerde ikisinin aynı anda uygulanmaması gerektiğinden bahsediliyor bu konuda bilgisi olan varmı? nasıl uygulama yapmak lazım

arkadaşlar eşim yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyor ve sonra 2-3 gündür de havuz suyunu içmeye başladı. bazı yerlerde ikisinin aynı anda uygulanmaması gerektiğinden bahsediliyor bu konuda bilgisi olan varmı? nasıl uygulama yapmak lazım

canım ibrahim saraçoğlu iki kürü aynı anda uygulamayın diyor. iki aydır bende eşime keçi boynuzu içiriyorum ama hız için havuç suyu iyi diyorlar. üç ay bitince havuca geçmeyi düşünüyorum. inşallah faydası olur.

arkadaşlar...
ben sormuşum aynı soruyu.... KEÇİBOYNUZU-ÇAKŞIR-HAVUÇ falan filan hepsi aynı anda olmaz mı diye...
cevap veriyorum :)
EVET HEPSİNİ AYNI ANDA, HİÇBİR DÜZEN TAKİP ETMEDEN, TAMAMEN KAFAMA GÖRE UYGULADIM.

İsteyen arkadaşlara, haddim olmayarak.... ben kendimce tavsiyede bulunabilirim.
o bahsi geçen kürlerin hepsini aynı anda uyguladım. bi zararını görmedim.

keçiboynuzu suyu yaptım sabah akşam içirdim. havuç suyu sıktım, portakal ve elmayla birlikte... gün içinde koca bi bardak içirdim.

incir, kayısı, ceviz, fındık, kabak çekirdeği sürekli yedirdim... ara öğün olarak koydum yanına yedi.

her gün (gnc andioksidan, l-arginin, folik asit) beslenme destekleri kullandırdım.

kahvaltısına, öğlen yemeğine ve akşam yemeğine çok dikkat ettim. bol yeşil salatayı eksik etmedim evde yediği öğünde, akşamları yani.

arada bi keçiboynuzundan sıkılınca, birkaç gün.. özellikle benim yumyum günüme yakın birkaç günde, çakşır kaynattım içirdim sabah akşam....

he bi de doktorun verdiği proxeed saşeler vardı, onları içti sabah-akşam.
alkole ara verdi, sadece cumartesi akşamları tek kadeh bişeye izin verdim. gün içinde içtiği sigaraya sınır getirdim, günde 10 taneyle sınırladım. fazlasını içmedi.
evet çok bunaldı ve kilo aldı. ama işe yaradı.

ve tüm bunları 1,5 ay yaptım. hem sayı hem hız artışı oldu.
sonuçta hamile kaldım.

şimdi gözüm gibi bakıyorum, çünkü gerçekten zor oldu bunu elde etmem.... zorla hamile kaldım, 10+ oldum, bu kadar ilerlemişken kaybetmek istemiyorum. bol bol yatıyorum tüm gün.
kilo aldım hem de nasıl...
ama takılmıyorum. nasılsa veririm diyorum. bugüne şükür yani....

Back
X