Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi????????

ruzgargulu2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
18
0
36
Ankara
Arkadaşlar keçiören eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan varmı?Varsa eğer hangi doktora gittiniz ve hastaneden memnun kaldınızmı?Doğumunuz normalmiydi sezeryanmı?
Cevaplarsanız sevinirim.

mrb..bu konuyla ilgili bende başlık açmıştım ama hiç cevap alamadım ben oranın kadın doğum servisinde yattım 5 gün erken doğum tehlikesiyle hemşireler falan iylerde iyi davranıyorlardı.orda doğumu ebeler yaptırıyorlar zaten. acil durumlarda doktor müdahale ediyormuş. ama ebelerde iyilerdi yani doğumdan gelenleri görüyordum memnunlardı.daha henüz doğum yapmadım 1- 2haftaya kadar doğuma giderim heralde doğumuda orda düşünüyorum
ama normal muayene için kadın doğum gebe polikliniklerinde çok sıra oluyor.şahsen muayene için değilde doğum için tercih ederim..

ben de muayeneler için keçiörene gitmeyi düşünüyorum tavsiye eden arkadaşlar var. kendim hiç gitmedim ama?????
doktorları sürekli değişiyor devlet hastanelerinin. acaba keçiörende de aynı durum söz konusu mu ki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…