Kedi anneleri

Bu konu resmen vesile oldu bende uzunnn zamandır bakıyordum ücretsiz kedi sahipkendine sitelere bir üye payşaşmış sokak kedisi çok tatlı iletişime geçtim ama sahiplenilmiş kedi sağolsun yazıştığım üye arkadaş bulunduğu yerde sokakta yavrular varmış foto attı bende tamamdır dedim evine aldı yıkadı doyurdu yarın buluşacağız kızımı getirecek bana hem de yemlerin aldıyı yerleri falan gösterecek tekir mi sarman mı hiç anlamam foto atmayı beceremiyorum sanırım fikir veriridiniz çook heyecanlıyım çocuklar gibi ailemizin yeni üyesi:KK200:olacak

Burda okuyorum baya kedi bakan var benim çevremde hiç yok birkaç sorum olcak sizlere
Bayadır düşünüyorum evime kedi dostunu sokak kedisi dedigimiz tekirleride çok seviyorum ama şu cins olan tüylü olanlarada bitiyorum hangi kedi cinsi evde bakmaya daha uygun dişimi olmasi avantaj erkek olmasimi
Birde papaganim var evde hem jako hem kedi bakan varmı aranızda
Aklıma gelmeyen şunada dikkat et dediginiz bişe varmı
Tekir kediler bakımı en kolay olan kedilerdir. Dost canlısı ve uyumludur. Ama çok tüylü kedilerin (örn: İran kedisi) bakımı daha zordur. Her gün taranması gerekir. Popo çevresi tranşlanması gerekebilir rahat tuvalet için vs. o yüzden sahiplenmenizi tavsiye ederim.

Bu konu resmen vesile oldu bende uzunnn zamandır bakıyordum ücretsiz kedi sahipkendine sitelere bir üye payşaşmış sokak kedisi çok tatlı iletişime geçtim ama sahiplenilmiş kedi sağolsun yazıştığım üye arkadaş bulunduğu yerde sokakta yavrular varmış foto attı bende tamamdır dedim evine aldı yıkadı doyurdu yarın buluşacağız kızımı getirecek bana hem de yemlerin aldıyı yerleri falan gösterecek tekir mi sarman mı hiç anlamam foto atmayı beceremiyorum sanırım fikir veriridiniz çook heyecanlıyım çocuklar gibi ailemizin yeni üyesi:KK200:olacak
En yeni kedi annesisiniz yani :) konumunda size cesaret vermesine çok sevindim vesile olmuş ee aranız nasıl minik kızınızla

En yeni kedi annesisiniz yani :) konumunda size cesaret vermesine çok sevindim vesile olmuş ee aranız nasıl minik kızınızla
Gayet güzel çook oyuncu kızım ama tırmalama olayı fazla ısırma kuduz aşısı içinse 3 aylık olması gerekmiş tecrübeli arkadaşlar var mı acaba böyle bir ihtimal çünkü aşısı yok annesi başında olmayan bir kedi cikti onun dışında herşey heyet güzel

Gayet güzel çook oyuncu kızım ama tırmalama olayı fazla ısırma kuduz aşısı içinse 3 aylık olması gerekmiş tecrübeli arkadaşlar var mı acaba böyle bir ihtimal çünkü aşısı yok annesi başında olmayan bir kedi cikti onun dışında herşey heyet güzel
İsterseniz yeni bir konu açın aklınıza takılanlar için

Benim evdeki kedim cins kedi .. Bir yakinimizin yavrusunu sahiplendik ben kedileri cok sevdiğim icin ve yeni evlendiğimiz icin yakinimiz bize bir yavrusunu verdi. Petshoptan almamis olmamiza gerekli anne sutunu almis olmasina ragmen bircok saglik sorunu ile ugrasiyorum. Her ay veterinerden cikamiyoruz desek yeridir arkadaşımın tekir kedisi var o ise sadece asilari icin gider veterinerem
Cins kedi dusunuyirsaniz bir kez daha dusunun derim

kediler candır ve hiç mi hiç zor değil bakımı seyehat ediyorsanız da trenler onlar için bilet satıyor evde de kendi kendine oynarken bütün negatif enerjiniz gidiyor pomçik kuzucuklarım benim :anne:

Back
X