kedi besleyenlerr yardııımmm!!

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
slm kızlar bı kaç ay önce bı konu açmıştım sokakta kör yavru bı kedi bulmuştum bakmaya başladım gözleri açıldı kendını toparladı kendım apartmanda oturuyorum evdede kuşlarım balıklarım var bende kediyi annemin evine bıraktım annem çok güzel bakıyor sağlığıda çok yerınde ancak annemın evne misafirler gelmiş ve evin kedi koktuğunu sölemişler annem bunu çok kafaya taktı kediyi atmaz ama rahatta edemez artık temızlık konusunda fazla hassas edının tuvalet alışkanlığı var kumunu falan alıyoruz sureklı değiştiriyoruz yattığı kedi kutusuda tertemız sureklı havlularını falan yıkıyoruz ama kokuyo demişler lütfen bi akıl verin kedi neden kokarr bana kokuyo gelmıyo ama bilemedim gitti daha temiz nasıl olunur

eşimle yeni evliyiz ve evde sıkıldığım için kedi edindik. eltim hayvanlardan hoşlanmıyor hiç, o evimizin koktuğunu söyledi. onun haricinde evimize gelen misafirlere sorduğumda kokmuyo diyolar. bence kedileri sevmeyenlerin uydurması koku olayı

Kediler koksalar koksalar,mis kokarlar..
Tuvaletini de sık sık temizlediğinize göre,sorun kedinizde değil demek ki :34:

aynen.
evde hayvan sevmeyenlerin uydurduğu bişey o kesinlikle.
benimde bi kedim var.
bazısı diyor koku yapıyor, bazısı diyor alakası yok.
kokuyor diyenler bunu at diyenler,
alakası yok diyenler sarılıp öpenler.
her canlının kendine has bi kokusu var elbette, insanında kendine has bi kokusu var.

Kedi kokmaz hiçbir zaman. Sadece erkek kediler kızgınlık döneminde eve koku bırakabiliyorlar. O da söz konusu değilse, hayvan sevmeyenlerin uydurduğu bir yalan.

yavru kedi almıştım ancak iki gün boyunca sürekli ağladı. ben işteyken özellikle... yalnız yaşıyorsanız eğer zor

Back
X